XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Ibland kan Windows XP skadas av ett virus eller att en viktig systemfil raderades. Lyckligtvis kan du installera Windows XP på en Dell E510 använder Windows XP-skivan. Processen för att avinstallera och installera ett operativsystem kallas "omformatering" eller en "ren installation." Du kan avinstallera och installera om med samma program när du startar Windows från skivan, och det är inte en svår uppgift att slutföra.

Instruktioner

1 Sätt in Windows XP-installationsskivan som du fick vid köp av Dell E510 i datorn & # 039; s optiska enheten och starta om datorn.

2 Tryck på "F12" under den inledande uppstart när det efterfrågas. Markera skivenheten med piltangenterna och tryck sedan på "Enter".

3 Tryck på "Enter" för att starta installationen, tryck på "F8" för att gå med på slutanvändaravtalet.

4 Markera enhet / partition som har Windows XP installerat på den med hjälp av piltangenterna. Om du inte har flera enheter eller partitioner, ska du bara se "C :."

5 Tryck på "D" för att radera Windows XP från enheten eller partitionen och tryck sedan på "L" för att bekräfta borttagningen. "C: \" kommer nu att visa "opartitionerat utrymme", vilket innebär att Windows XP har avinstallerats.

6 Tryck enter." Markera alternativet för "NTFS" med piltangenterna och tryck sedan på "Enter". Windows kommer att börja kopiera och installation av systemfilerna för Windows XP på din dator. Det är normalt att datorn startar av sig själv under installationen.

7 Tryck på "Nästa" på "Nationella inställningar och språk" skärmen för att hålla standardinställningarna, eller välj "skräddarsy" för att ändra standardspråk, som är "English (USA)."

8 Skriv in ditt namn och organisation på nästa skärm. Namnet och organisation kan vara vad som helst med minst en bokstav. Tryck på "Nästa".

9 Starta Windows XP produktnyckel som medföljer Windows XP installations-CD. Tryck på "Nästa".

10 Ange ett datornamn på nästa skärm, eller så kan du välja att behålla den föreslagna datornamn. Om du vill ha ett administratörslösenord, ange det i rutan, skriv sedan samma lösenord i bekräftelse. (Administratörslösenordet är valfritt.) Tryck på "Nästa".

11 Ändra datum och tid till rätt datum och tid för din region, sedan ändra tidszonen på din tidszon genom att välja den i rullgardinsmenyn. Tryck på "Nästa".

12 Välj "typiska inställningar" på "Nätverksinställningar" skärmen, tryck sedan på "Nästa".

13 Välj alternativet att inte göra datorn en del av en domän, och tryck sedan på "Nästa". Windows XP kommer att slutföra installationen. Datorn startas om, och XP kommer att vara redo att använda på din Dell E510.