XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Beskrivning av ChaCha


Multimedia har expanderat hur amerikaner får sin information. Om du har en fråga, kan du gå till Internet eller mobiltelefon och har det svarade ganska snabbt. ChaCha är en resurs som konsumenter kan använda för att få snabba svar på sina frågor. Den fria tjänsten har vuxit snabbt sedan starten och är lättillgänglig för nästan alla frågor.

Bakgrund

ChaCha grundades 2006 av Scott Jones. Det blev den första mobila svar tjänsten drivs av människor i januari 2008. Tjänsten har svarat mer än 1 miljard frågor sedan starten, enligt ChaCha webbplats. Mer än 32 miljoner användare tillgång ChaCha varje månad. Bolagets mission är "[att ge] det enklaste sättet för människor att få tillgång till information och svar från var som helst när som helst."

Tillgång

ChaCha är tillgänglig dygnet runt på nätet via hemsidan ChaCha.com, genom att skicka "ChaCha" ringer 800-2ChaCha eller med hjälp av en mobil app. ChaCha finns på 98 procent av mobiltelefoner men du måste kunna ta emot textmeddelanden på telefonen. ChaCha är gratis, men du måste betala vanliga sms-priser bestäms av din operatör. Du har också ett begränsat antal frågor du kan ställa. ChaCha hemsida säger att det kommer att låta dig veta när du kör ut ur frågor.

Behandla

Du anger din fråga antingen genom att skriva det på nätet, ange det i en text eller ringa. Din fråga är riktad till ChaCha Fråga och svar databas eller en kvalificerad guide som sedan besvarar din fråga och skickar svaret tillbaka till dig. Om du skickar din fråga genom en text, tänk på att svaret du får är 160 tecken eller färre, så håll frågan så kortfattad som möjligt. Du måste godkänna ChaCha användarvillkor innan du skickar din fråga. Genom att enas om villkoren för användning, accepterar du att inte ställa några frågor som kan anses farliga eller som involverar något olagligt. Du accepterar också att ta emot annonser från partners ChaCha tillstånd är nödvändiga för att hålla processen fri.

karriärer

ChaCha har mer än 63.000 guider som är kvalificerade som experter inom vissa områden. Om du vill använda som en ChaCha guide, måste du vara minst 18 år gammal, flytande engelska, har en amerikansk postadress, få tillstånd att arbeta i USA och har en Internet-anslutning med hög hastighet. Det rekommenderas också att du älskar forska på nätet och har utmärkta skriftliga färdigheter. I juli 2011 kunde guider tjäna en viss summa per uppgift slutförd och samla poäng för varje sökning eller uppgift de fullbordar. Du arbetar så mycket eller så lite som du vill om du är anställd som en guide.