XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  HuvudsidaTrådlösa datornätverk kan modifieras för att fungera bra utomhus och inomhus. Tricket att få ett trådlöst nätverk för att arbeta under en längre intervall för utomhusbruk är att ställa upp själva nätverket på ett sådant sätt att radiovågorna når utomhus områden du tänker använda för Wi-Fi. Dessutom är det viktigt att lösenordsskydda en utomhus Wi-Fi-nätverk, eftersom det är lättare för objudna gäster smyga in.

Förbättra Hårdvara Kvalitet

En enda rundstrålande antenn kan inte producera en stor Wi-Fi intervallet.

Högre kvalitet routrar kan ofta utöka sin Wi-Fi under en längre räckvidd än lägre kvalitet, budget routrar. Ju mer moderna Wi-Fi-standarden, desto bättre. Till exempel, "G" standard trådlös stödjer typiskt en längre räckvidd än "A" eller "B" standard trådlös och "N" standard stödjer typiskt en längre räckvidd än "G." Men det finns kraftfulla routrar från tidigare generationer som är utformade för att sända och ta emot Wi-Fi över mycket längre sträckor än den typiska 120 ft. Wi-Fi-nätverk. Dessutom kan den dator som ansluter till Wi-Fi-nätverk också dra nytta av ett trådlöst kort uppgradering till ett kort som har en överlägsen antenn. Enheter med överlägsna antenner kan plocka upp Wi-Fi-signaler på platser som andra antenner kan inte.

Använd en Repeater

Routrar kan repurposed som repeaters.

Trådlösa routrar har en begränsad räckvidd som kan utökas med hjälp av en sekundär trådlös router eller repeater. Du kan lägga till en trådlös repeater till nätverket eller konvertera en andra router till en repeater genom att konfigurera den att fungera som en att ge det trådlösa nätverket en andra sändning / mottagningspunkten. Du kan placera repeatern så nära som möjligt till utomhus område där du vill använda Wi-Fi. Processen att omvandla en router till en repeater varierar beroende på routermodell. Repeatern kommer att fungera som en andra router så långt sortimentet.

Position nära ett fönster

Stora glasfönster är Wi-Fi vänlig.

Det är idealiskt att placera en trådlös router eller repeater i närheten så stor av ett fönster som möjligt för att utvidga nätverket till utomhus. De material som finns i väggar tenderar att blockera och förvränga radiovågor medan glas och andra fönster material tenderar att låta en starkare radiosignal igenom. I likhet med hur el fungerar med minsta motståndets väg, kommer radiovågor rör sig genom ett fönster med relativ lätthet.

Använd en hög Gain Antenna

Hög gain antenner använder en signal som är mer som en radio maträtt.

Du kan byta standardrundstrålande antenn på en router eller repeater med en high-gain antenn för att förlänga Wi-Fi-nätverkets räckvidd drastiskt i en enda riktning. Normalt använder du mer el för att förlänga en radiosignal, men routrar brukar inte tillåter det. De flesta routrar kommer med rundstrålande antenner som använder all el i routern att sända signaler i alla riktningar, dividera signalstyrkan jämnt. High-gain antenner fokusera samma mängd signalstyrka i en enda riktning i stället för i en sfär. För att sätta det i perspektiv, tänka sig samma volym av Wi-Fi sortiment i en sfär justeras till en kon-form som sträcker sig från antennen. Du kan maximera avstånd och räckvidd genom att använda flera repeaters med hög gain antenner riktade ur fönstren.