XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Definition av en PowerPoint-presentation


En PowerPoint-presentation är en presentation som skapats med hjälp av Microsoft PowerPoint programvara. Presentationen är en samling av enskilda bilder som innehåller information om ett ämne. PowerPoint-presentationer används ofta i affärsmöten och för utbildning och utbildningsändamål.

Formatera

Definition av en PowerPoint-presentation


PowerPoint-presentationer brukar börja med en titel bild som kan innehålla namn eller ämnet för presentation och ibland kommer att innehålla namn (s) av presentatören (s). Rubrikbilden följs av innehåll diabilder som innehåller information vanligen i form av text --- ofta i form av en punktlista --- och ibland grafik. Exempel på grafik som kan ingå i en PowerPoint-presentation inkluderar tabeller, diagram, diagram, skärmdumpar, bilder, filmer och animationer. En sista bild eller grupp av bilder ingår ibland att avsluta presentationen, till exempel "Slutsatser", "Referenser" eller en bild med texten "Frågor?".

Fungera

PowerPoint-presentationer är populära i affärsmöten, både ansikte mot ansikte och telefonkonferens. PowerPoint-presentationer används ofta i näringslivet att presentera utbildningsmaterial. Många college professorer använder nu PowerPoint-presentationer för sina föreläsningar i stället för att skriva information på tavlan eller whiteboard före varje klass. PowerPoint-presentationer också ofta används av studenter för att ge i klassen presentationer.

Software Information

PowerPoint utvecklas, tillverkas och marknadsförs av Microsoft Corporation. Den levereras med vissa versioner av Microsoft Office-paketet och finns även att köpa som en fristående produkt. PowerPoint är tillgänglig för både Windows och Mac OS.

Funktioner

Definition av en PowerPoint-presentation


PowerPoint programfunktioner och formateringsalternativ inkluderar en guide som leder dig genom processen presentation skapande. Mallar --- färdigförpackade bakgrund mönster och skärningar som kommer att tillämpas på alla bilder i en presentation --- kan användas, eller så kan du skapa din egen slide design om så önskas genom att använda en kombination av layout arrangemang, bakgrundsfärg, teckensnitt och färg, och extramaterial såsom samtals ut lådor, grafik (från clip art eller från en fil), bilder, diagram och filmer. Ljud kan läggas till en presentation från en PowerPoint bibliotek av ljud, från en sparad musikfil från en CD eller ljud kan spelas in med hjälp av en mikrofon.
När du tittar på en presentation kan glida progression vara manuell, med hjälp av datormusen eller tangentbordet för att gå vidare till nästa bild, eller diabilder kan ställas in för att gå vidare efter en viss tid. Glid introduktioner och övergångar kan läggas till bilderna. Till exempel "fade genom svart", "schackbräde över" eller "random övergång."

Tittar presentationer

PowerPoint-presentationer kan ses på en dator där PowerPoint är installerad. Alternativt är PowerPointViewer tillgänglig för gratis nedladdning från Microsofts webbplats för enskilt bruk. PowerPoint-presentationer kan ses med PowerPointViewer, men kan inte skapas eller redigeras.