XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Definition av Microsoft PowerPoint


PowerPoint är ett programpaket som skapats av Microsoft. Användare skapa en presentation med en serie av bilder. Det är lätt att importera dokument från andra typer av program som Microsoft Word och importera den till PowerPoint. Presentationer skapas i en serie av PowerPoint-bilder med hjälp av tillgängliga mallar eller utgående från en tom sida. Användare kan importera ljud, video, grafik och text i PowerPoint för att göra intressanta och dynamiska presentationer.

Tillgänglighet

PowerPoint köps ofta i Microsoft Office paketet som innehåller andra populära program som Excel och Word. PowerPoint finns nu i ett ansökningsformulär för smartphones och iPads.

Användning

När du skapar en presentation, användare utforma en bild som de kommer i allmänhet närvarande i en publik eller skriva ut som en allmosor eller manuell. Att presentera en PowerPoint-dokument, användare använder ofta en projektor och skärm istället för att visa presentationen på en stationär eller bärbar dator. Användare kan också skriva anteckningar under bilden för att dra nytta av som påminnelse punkter under presentationen. Publiken kan inte se noterna på skärmen. Användare kan animera skärmen, sätta upp det så att delar av bilden ska visas på skärmen vid tidsintervall. Animation kan vara användbart om användaren har ett överflöd av information på skärmen och vill undvika en rörig effekt. Användare kan tid delar av skärmen att försvinna ur sikte vid vissa intervall också.

verktygsfält

Användare arbeta med sina PowerPoint-presentationer med en standard eller anpassat verktygsfält. Med en vanlig verktygsfält, kan en användare använda vanliga funktioner som att spara sin presentation, öppnar en ny presentation, ändra typsnitt eller färg på en del av presentationen, kontrollera stavningen och skriva ut presentationen. När du skriver ut en presentation, kan användarna skriva ut bilden i sig, en kombination av bilden och anteckningar under bilden, outs som lämnar rummet bredvid bilden för anteckningar, eller en beskrivning av presentationen. Anpassade verktygsfält kan skapas, vilket tillåter en användare att ändra ordningen på knapparna som de visas på verktygsfältet eller att lägga till eller ta bort knappar enligt hans egna önskemål.

Typer av presentationer

Med PowerPoint kan du skapa flygblad, kuvert, visitkort, inbjudningar, certifikat, formulär, kalendrar och även böcker. När du skapar en ny presentation, får du möjlighet att välja en av de tillgängliga mallar eller designa din egen. Om du inte kan hitta den exakta mall du vill, Microsoft erbjuder ett större urval på nätet. En användare kan också mallar på nätet som hon kan hämta som freeware eller att hon kan köpa. PowerPoint kan också användas som en effektiv mall för att publicera en snabb e-learning eller webbaserad utbildning.