XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Den bästa anti-virus programvara för Home


Skydda din dator från virus är lika viktigt som att skydda den från tjuvar. Datorvirus kan krascha program och förstöra eller korrupta information som avgörande för ditt system. De kan även skicka hackare din privata information, som skulle kunna leda till identitetsstöld. Farorna med datavirus är verkligare än vissa tror, ​​men med ett fullgott skydd mot virus, kommer du att ha lite att oroa sig för.

Norton AntiVirus 2010

Norton AntiVirus 2010, skapad av Symantec Corporation, lever upp till sitt ansedda namn med förstklassig skydd mot skadliga program. Med en prislapp på $ 39,99 på release, ger denna produkt enastående skydd. Enligt PCMag.com, en ledande teknik plats, Norton AntiVirus enkelt att installera och även på system som redan infekterade. Detta är ett plus eftersom de flesta antivirusprogram brukar ha problem med att installera på system som redan är infekterade med skadlig kod. Norton 2010 gör sitt bästa för att köras i bakgrunden och gör ett bra jobb, eftersom den inte orsakar någon betydande prestanda långsammare.

Webroot AntiVirus med Anti-Spyware 6.0

Tjänar PCMag.com s "Redaktionen" -priset har Webroot AntiVirus med AntiSpyware 6.0 fått bra recensioner över hela linjen. Utmärkt på att upptäcka och ta bort virus hot från datorn, har Webroot AntiVirus också vad de kallar "Shields", som fokuserar på att förebygga genom att blockera virus innan de har en chans att infektera datorn. En olägenhet att ha en sådan grundlig program är hur länge virussökningar kan ta. Tiden varierar beroende på ditt system och nivån på infektion, men genomsökningen och borttagningsprocessen tar längre tid med Webroot än liknande program. Med prissättning som liknar Norton AntiVirus 2010, Webroot ger dig mer skydd för dina pengar.

G-Data AntiVirus 2010

G-Data AntiVirus 2010 är en annan topp achiever när det gäller skadlig kod upptäckt och borttagning. Medan de flesta anti-virus program använder en motor för att upptäcka virus använder G-Data både Avast! och BitDefenders motorer, vilket ger dubbelt skydd. Enligt tester utförda av PCWorld.com, blockerade G-Data en svindlande 99,95 procent av kända virus, spionprogram och adware. På grund av denna avancerade skydd, G-Data ibland blockerar program som du avsiktligt använder från att göra vissa saker, till exempel starta med systemet. Det kräver också att välja en åtgärd för varje enskild hot upptäcks, såsom karantän eller ta bort, vilket kan få tråkiga. Om du inte har något emot den extra ansträngning och aktivt deltagande för att hålla din dator virusfri, då G-Data 2010 kan vara valet för dig.

säkerhets~~POS=TRUNC Suites

Även om dessa är några av de bästa virusskydd program runt, det finns fler hot du bör skydda dig mot. Detta är den typ av skydd heltäckande du kan bara få med en uppskattad säkerhetssvit. Suites såsom Norton 360 4.0, ESET Smart Security och McAfee Total Protection 2010 alla skydda mot skadliga dessa anti-virus program gör och de även omfatta spyware, Internetsäkerhet och oftast erbjuda ett bredare utbud av funktioner för att till fullo försvara ditt system.