XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Det bästa Laptop Hörlurar


De bästa bärbara hörlurar på marknaden kan ställa konsumenterna tillbaka så mycket som den bärbara datorn själv dessa dagar. En kompromiss för en sådan kostnad är några av de bästa ljud trohet pengar kan köpa, liksom eleganta former, nya material och kyla funktioner integrerade i kontrollerna. Din huvudsakliga val är om du vill hörlurar som går inne i hörselgången, utanför och pressas mot örat eller, slutligen, utanför örat med en viss plats från örat till hörlurs som omger den.

Klipsch Image S4i hörlurar med mikrofon

Bäst med en Apple Macbook eller Macbook Pro, dessa $ 99 bärbara hörlurar få en nästan perfekt poäng från kritiker på CNET och liknande betyg från genomsnittlig användare. De väger bara 0,4 uns och är en i-örat som passar i hörselgången. Deras ljudkvaliteten är mycket hög och de ger en hel del komfort, förutom förmåner som en samtalssvarsknapp, mic, iPod uppspelningskontroller i sladden. De kommer med fyra öronsnäckor och en två års garanti.

Sennheiser HD 800

Finns för en jättestor $ 1399, Sennheiser HD 800s få en "enastående" rating från kritiker på CNET. De är hörlur hörlurar som väger 11,6 uns och leverera fantastisk ljudkvalitet. Inte nog med att de ser fantastisk, men designen placerar högtalarna i en bättre position för att höra och är mycket bekväma. Kabeln är 10 fot lång och täckt med tyg och erbjuder försilvrad koppar ledningar som inte rostar och är förstärkt med Kevlar.

Grado PS 1000

De Grado PS 1000 rankas också ovanpå de bästa hörlurar för bärbara datorer eller andra ljudfunktionen tack vare deras trä-metall över hörselkåpan som ger en mer naturligt ljud. De är öppna baksidan så att du kan höra externa ljud omkring dig och komma med en 15-fots förlängningskabel och phono-till-miniadapter.

Monster Turbine Pro In-Ear högtalare

Dessa $ 379 Monster Turbine Pro In-Ear högtalare gå in i hörselgången och få en "utmärkt" rating från kritiker på CNET. Den mycket elegant koppartäckning hus högtalare som packa en bas punch. Även om de är av metall, turbinerna är mycket bekväma under långa perioder av slitage och de erbjuder riktigt bra passiv ljudisolering, vilket knopparna stänger ute bullret från omvärlden. De kommer med en livstidsgaranti.