XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  HuvudsidaMed DIY Thesis tema för Wordpress, kan dina teasers vara helt anpassade. Välj hur många teasers du vill visas på hemsidan, om du vill att inlägget datum eller taggar visas och mycket mer. Medan man skulle kunna tro att du skulle välja att visa miniatyrbilder eller inte inifrån möjliggöra området Thesis är teaser bilder styrts av den information som anges i posten sidan.

Instruktioner

teaser miniatyrer

1 Ladda upp den bild du vill använda för ditt inlägg. Den här bilden kommer att visas i inlägget och som teaser miniatyr.

2 Kopiera webbadressen som visas i "Länkadress" -fältet i bildinformationsfönstret. Denna URL kommer att klistras in i ett annat område så slutföra din vanliga bildinformation innan du fortsätter till nästa steg.

3 Rulla ner för att hitta den "Post Bild och miniatyr" i inlägget sidan. Detta är samma sida som du anger ditt inlägg, sökord, välja kategorier, etc.

4 Klistra in webbadressen i "Post Image" fältet. Även om det kan verka som du bör skriva in webbadressen i miniatyradressfältet, det är fel. Miniatyr kommer att genereras automatiskt och storlek på lämpligt sätt om webbadressen anges som post URL. Om du ange webbadressen som miniatyr URL, kommer det inte automatiskt dimensioneras för miniatyr och den stora bilden visas bredvid din teaser snarare än en mindre version.

5 Klicka på knappen "Publicera" eller "Uppdatera" om du lägger detta till ett tidigare inlägg.

6 Uppdatera din blogg och bekräfta miniatyrbilden visas bredvid teaser.

Tips

  • Bilden måste finnas på samma domän för att visas som en miniatyrbild intill din teasers.