XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

eMachines M5405 Specifikation


eMachines, ett dataföretag som Gateway nu äger, släppte 5000 linje av bärbara datorer i början av 2000-talet. Den M5405 modellen var en prisvärd, eller budget, alternativ till dyrare bärbara datorer från andra tillverkare. Vid tidpunkten för övergång, detaljhandeln här datorn för ungefär $ 1000 USD och dess specifikationer var lämpliga för många användare.

Fysisk

Den M5405 bärbar dator av eMachines har en bredd av 14 inches och ett djup av 10 inches. Det sitter 1,4 inches tall när den är stängd och har en vikt på 6,6 pounds. Den widescreen-skärm har ett diagonalmått av 15,4 inches, vilket gör det en fullstor bärbar dator. Anpassning kan öka eller minska maskinens vikt.

Hårdvara

EMachines M5405 bärbar dator har en AMD Mobile Sempron 2800+ processor med en databuss som arbetar vid en frekvens på 333 MHz. Processorn har en L2-cache typ med en cache kapacitet på 256 KB. I tillägg till detta, är den M5405 kompatibel med PC2700 Double Data Rate SODIMM vid en frekvens på 333 MHz. Den bärbara datorn säljs med 512 MB minne installerat och användare kan uppgradera till maximalt 2 GB RAM.

Lagring

Den interna hårddisken på eMachines M4045 bärbar dator kan hålla upp till 60 GB data. Dessutom kan ägaren använda kombinationen CD-RW / DVD-ROM optisk enhet för att bränna cd-skivor och njuta av medieinnehåll såsom kommersiella eller filmer. När du tittar på eller skapa CD-skivor, har enheten en hastighet på 24x medan hastigheten för att läsa DVD-skivor är bara 8X.

Hamnar

Användare kan ansluta upp till tre USB-enheter till portarna på baksidan av eMachines M5405 laptop. Andra anslutningar inkluderar en enda VGA-port för en extern bildskärm och ett hörlursuttag (ljudutgång) och mikrofon vardera. En telefonlinje port motsvarar en intern, uppringda modem och har en dedikerad skrivarporten.

nätverk

Denna laptop har inbyggt stöd för 802.11g och 802.11b trådlös anslutning standarder på en maximal hastighet på 54 Mbps. Utöver detta, kan användare ansluta till trådlösa nätverk med Ethernet-port som stöder en dataöverföringshastighet på upp till 100 Mbps. Denna laptop har en inre, uppringt modem som kan köras på 56 kb per sekund. Modemet motsvarar en telefonlinje port som ansluter till användarens hem telefonjack för att ge Internettjänst.

Diverse

Liksom de flesta bärbara datorer, inte eMachines M4505 modellen inte levereras med en separat dator mus eller tangentbord men har en inbyggd touchpad och tangentbord för att styra åtgärder på bildskärmen. Den bredbildsskärm kan visa bilder på en maximal upplösning på 1280 x 800 pixlar. Dessutom kommer användarna att eMachines ger en kopia av Windows XP Home Edition operativsystem.