XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Den T2200 är en stationär dator som gjorts av eMachines, en kalifornisk datortillverkare. Företaget är specialiserat på att leverera grundläggande maskiner till ett bra pris genom att få dem tillverkade i Taiwan. Den T2200 är typiskt för de datorer som produceras av eMachines. Det kan ansluta till Internet, spela musik och utföra desktop publishing funktioner, men det kan inte hantera intensiva uppgifter som modellering eller datorspel.

Systemet

Standarden processor på T2200 är en 1,8 gigahertz AMD Athlon XP 2200+ processor. Denna single-core processor använder en VIA ProSavageDDR KM266 chipset för att kommunicera med datorns övriga komponenter. Datorn har bara 512 megabyte DDR SDRAM-minne som standard. Detta är väldigt lite minne av modern standard.

Lagring

Den T2200 har 100 GB lagringsutrymme på en enda IDE (integrerad utvecklingsmiljö) hårddisk. Denna lagringskapacitet är tillräckligt för att lagra en hel del data, inklusive stora volymer format såsom musik och video, men det är inte stor för ett skrivbordssystem.

Grafik

Den T2200 använder integrerade grafikprocessorn, som tillhandahålls av en S3 ProSavage8 grafikchip på chipset. Detta delar systemminne med andra processer.

Ljud

Den T2200 använder integrerade ljudbearbetning, som tillhandahålls av moderkort ljudkort. Detta använder AC97 audio codec systemet.

Mått

Den T2200 är 7,25 inches bred, 16 inches djup och 14,14 inches tall. Det är svart och silver i färg.