XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

EMachines T2642 är en stationär dator torn. Även om denna modell har upphört och är inte längre tillgänglig från eMachines, kan det bjuds ut till försäljning som används. Ursprungligen var bildskärmen för denna enhet säljs separat så att du kommer att behöva köpa en bildskärm eller använda en som du redan har. Som med de flesta alla datorer, är den här datorn kan uppgraderas för att både hårdvara och mjukvara.

Hårdvara och minne

EMachines T2642 har en standard 40 GB hårddisk och en CD-RW-enhet. Processorn är en 2,6 GHz Intel Celeron-processor. Datorn levereras med 256 MB ombord RAM som kan utökas med kompatibla DDR-minnen. Den har också en standard Intel Extreme Graphics grafikkort och ett integrerat ljudkort.

Anslutningar

EMachines T2642 inte har inbyggd trådlös kapacitet. Det har kommit med ett Ethernet-kort och ett 56K modem. Expansionsplatser medger tillsats av olika nätverksanslutningskort som behövs. Denna modell har sex USB-portar, två på framsidan av tornet för enkel åtkomst, och de andra fyra USB-portar på baksidan av tornet med de andra ingångarna.

Fysiska egenskaper

EMachines T2642 mäter 14,25 inches hög, 16 inches djup och 7,25 inches bred. Datorn levereras med ett vanligt tangentbord, mus och grundläggande högtalare. Den har två kortplatser på moderkortet och ett extra enhetsfack gör det möjligt för användaren att ytterligare anpassa datorn. Den T2642 ursprungligen levererades med Windows XP Home men inte inkludera Microsoft Office.