XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

EMachines T3990 Specifikation


Stationära datorer används för en mängd olika ändamål, allt från affärs- och produktivitets uppgifter multimedia visning och spel. EMachines T3990 dator är lämplig för grundläggande användning och inte riktar sig till någon särskild nisch. Den levereras med Microsoft Windows XP och är perfekt för familjer som vill spela spel, titta på film eller lyssna på musik och surfa på webben.

CPU och RAM

EMachines T3990 levereras med en single-core Intel Celeron D 335-processor. Denna CPU har 256 megabyte (MB) L2-cache, 533 MHz FSB och en klockfrekvens på 2,8 GHz. Standardminne är 256 MB DDR SDRAM-minne, som kan uppgraderas till 2 gigabyte (GB).

Drives

EMachines T3990 innehåller en 80 GB hårddisk som ger tillräcklig förvaring för operativsystemet, program och personliga filer som dokument, musik och video. Om ytterligare utrymme behövs, kan hårddisken uppgraderas till en större. Datorn levereras också med en CD-RW-enhet som kan läsa och bränna CD-skivor för data eller musik.

Ljud och video

Datorn har Realtek AC '97 ljudchip integrerad på moderkortet. Video är också integrerad och använder Intel Extreme Graphics2 chipset med 64 MB delat grafikminne. Grafikintensiva spel kommer att kräva en uppgraderad grafikkort.

Hamnar

Två USB-portar finns i den främre delen av eMachines T3990 och fyra extra USB-portar finns tillgängliga på baksidan för anslutning av kringutrustning såsom en mus, tangentbord eller spelstyrenhet. En PS / 2-port möjliggör anslutning av en kompatibel tangentbord. Anslut en bildskärm till T3990 genom VGA-porten.

nätverk

Anslut till Internet eller ett lokalt nätverk med hjälp av Intel PRO 10/100 Mbps integrerad Ethernet-gränssnitt eller använda äldre 56K V.92-modem med en vanlig telefonlinje.