XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

En handledning om att göra en bakgrund i Photoshop CS2


Adobe Photoshop CS2 kan producera alla typer av bakgrunder för många tillämpningar. Du kan använda dem som bakgrunder på dina webbsidor, eller i tryck, i sådana publikationer som broschyrer och affischer. Du kan göra dem till grund för bokomslag, eller för många andra ändamål. Komplexiteten i att producera bakgrunder verkligen beror på dina behov, och hur mycket arbete du vill lägga in den. Här är några utgångspunkter.

Instruktioner

1 Använd "slut" att producera enkla abstrakta bakgrunder. Den "Gradient" verktygs delar utrymme med "Paint Bucket" verktyget på sidan verktygsfält i Photoshop CS2. Klicka på den, och du kommer att se verktyg visas i det övre verktygsfältet för att styra lutning. Den första till vänster är där du kan redigera övertoningen. Genom att klicka på pilen visar tillgängliga gradienter. Det finns bara en handfull som standard, men klicka på den lilla högerpilen för att lägga till mer, till exempel "Metaller", "pastell" och andra. När du väljer en gradient, klicka i det övre vänstra hörnet av ett tomt Photoshop-dokument, och dra ner till det nedre högra hörnet. När du släpper musen, kommer gradienten visas. Placera startpunkten på olika utgångspunkter kommer att förändra hur gradienten former.

2 Prova "Åtgärder" paletten för några förinställda alternativ för bakgrunder. Till exempel, om du väljer "smält bly" i en tom Photoshop-dokument, kommer du att få en dramatisk svart och silver effekt. Längre fram i "Åtgärder", kan du välja sådana möjligheter som "bakplåtspapper," flera trä korn, "Obsidian" och många andra. Några av dessa bakgrunder kan vara för mörkt för att överlagra text eller bilder, så att du kan ändra deras opacitet i "Lager" paletten. När du väljer en "handling" för en bakgrund, skapar Photoshop ett nytt lager för det. Detta gör det möjligt att ändra "opacitet" och "Fill". Du kommer att behöva gå till menyn "Layer" och välj "Flatten Image" innan du skriver ut bilden.

3 Sätt i ett "Style" från "Style" palett, som ligger i menyn "Fönster". Först, gå till menyn "Layer" och välj "Nytt" och sedan "Layer från bakgrunds" och namnge lagret. Den "Styles" palett har endast 20 stilar finns som standard, så klicka på övre högerpilen, och tillsätt resten av dem från popupmenyn. De börjar med "abstrakt" och gå igenom "Web Styles." De flesta av dessa kommer att producera bakgrunder. Varje gång du lägger till en uppsättning av "Styles" palett, måste du klicka på "Bifoga" -knappen i popup. Svävar över en viss "stil" kommer att avslöja sitt namn.