XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Etablerade och interaktiva spel


Legacy Interactive utvecklar elektroniska spel som kan spelas online gratis eller laddas ner till en dator för en avgift. Många av Legacy spel utvecklas i samarbete med befintliga varumärken så spelen är teman kring en bok, film eller tv-serie. Äldre spel kan spelas på en mängd olika plattformar.

PC Ladda ner spel

Många av Legacy Interactive spel kan laddas ned till en PC eller Mac och sedan spelas utan att använda en Internet-anslutning igen. Arv avgifter användare att ladda ner spel, är mest kostar $ 6,95 på webbplatsen äldre spel (legacygames.com). Spel som kan laddas ner inkluderar House MD och Mord och inga visor, baserat på respektive TV-serien.

Onlinespel

Användare kan spela vissa spel i en webbläsare på äldre spel webbplats (legacygames.com) utan att betala en avgift. Dessa spel kräver spelare att få tillgång till webbplatsen varje gång de vill spela spelet. Några av dessa online-spel är begränsade versioner av en nedladdningsbara spel såsom online-versionen av House MD. Andra utvecklades för webben, såsom Mean Girls, baserat på filmen med samma namn. Dessa spel kräver Flash browser plug-in.

Elaka tjejer

Detta spel är tema kring filmen med samma namn. Spelet är uppbyggd kring en match tre styrelse som har spelaren skapar uppsättningar av tre eller fler objekt av samma typ för att rensa brädet. Spelet använder detta format för att låta spelaren tävlar mot datorn spelare. Spelet finns även på iPhone. PC-versionen har fått betyget T för tonåring och kan köpas för $ 6,95 på webbplatsen äldre spel (legacygames.com).

iPhone

Ett begränsat antal spel kan köpas från Legacy Interactive för användning på en iPhone. Dessa spel är noterad på äldre spel webbplats (legacygames.com) men måste köpas via iTunes. Dessa iPhone spel kostar $ 1,99 varje för att ladda ner. De omfattar Mean Girls, Fågelhjärna och Top Doc.