XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Fönster Design Solutions


Fönster placering i ett hem är viktigt av många skäl. Till exempel fönster ger dagsljus, utsikt över utomhus landskap och eventuella flyktvägar vid brand. Varje hem behöver väl utformade fönster för att komplettera hemmets inredning och att balansera den yttre arkitekturen i huset också. Fina fönster förbättra ett hem livability och marknadsvärde.

Natur Visningar

Ta en titt på din natur att besluta hur man använder Windows kreativt. Om ditt hem sitter nära ett berg, sjö eller vackra dalen, dra nytta av naturliga skönhet genom att installera fönster för att fånga dessa åsikter. Även om en del av vyn är inte tilltalande, såsom en fabrik eller kommersiella byggnader i närheten, kan du ändå dra nytta av himlen vyer. Bara täcka den nedre halvan av fönstren med luckor, eller bygga fönster högre på en vägg för att ge en bild av moln eller berg.

Grupp av Windows

Att öppna upp en vägg utrymme, installera tre eller fyra fönster sida vid sida. Köper välisolerade fönster och strävar efter att isolera omgivande väggar sparar värme. En grupp av fönster som gjorts i en billig konstruktion kan lätt sifon dollar för din elräkning. Köpa de bästa fönstren du har råd för varje hem projekt, men detta gäller särskilt om du kommer att använda dem som en grupp.

Takhöjd Använder

Om du bygger en kolonial stil hem eller ett hem med mycket kreativ arkitektur, överväga att installera en båge fönster (halv cirkel form) för att passa över ett fyrkantigt fönster. Denna konstruktion öppnar upp en vägg och ger en ståtlig utseende till ett hus. Du kan placera två kvadratiska fönster, ovanpå varandra, i vissa foajéer och korridorer samt. Se till att du skyddar din integritet, men eftersom denna typ av öppna ytor lämpar sig för människor som söker i ditt vardagsrum. Installera reflekterande glas eller lägga nyanserings funktioner skapar en barriär av privatlivet.

fönster Sitt

Barnrum och familj områden kan förbättras genom fönstret säten - sittbänkar placerade under en vägg av fönster eller under en bula ut bay fönster. Lagring kan ske i enlighet med bänkar för bostads böcker och skräp. Genom att sätta sittplatser nära ett fönster, kommer familjemedlemmar tenderar att spendera tid njuta av utsikten utanför huset. Fönsterbänkar fungerar bra i en frukost eller middag vrå i hemmet också.

takfönster

Om du bor i ett område där husen är nära, överväga att installera en rad av takfönster på en lutande tak för att få in ljus. Visuella intryck av flera takfönster är värt investeringen. Takfönster är det perfekta alternativet till att lämna ett rum utan fönster, på grund av integritetsfrågor från grannar som är för nära. Små badrum kan ljusare och till synes utökas genom att lägga ett par takfönster också.

Glidande eller franska dörrar

En av de mest ekonomiska sätt att få ljus i ett kök eller matsal är att installera en uppsättning av skjutbara glasdörrar. Dubbla franska dörrar fungerar på samma sätt, men de brukar kosta mer. Franska eller skjutdörrar bokstavligen öppna upp en vägg till en uteplats eller veranda. Skjutbara glasdörrar kan höja säkerhetsfrågor, på grund av öppenhet och snabb åtkomst av en inbrottstjuv, så installera en rörelsedetektor ljus och larmsystem. Använd vertikala hängande persienner som kan skjutas tillbaka för att njuta av full storlek som erbjuds genom att skjuta eller franska dörrar.