XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Free Key Logging program


Keyloggers är program som i hemlighet registrerar tangenttryckningar. Varje knapp trycks på tangentbordet är skriven i en logg och göras tillgänglig för framtida bruk. Dessa program används ibland uppsåtligt, som ett sätt att få lösenord och inloggningsuppgifter. Keyloggers är till hjälp för att återställa text, såsom när information placeras i en form som kraschar under inlämnande. I detta fall, det sparar tid och frustration.

Home Keylogger

Den fria upplagan av Home Keylogger registrerar alla tangenttryckningar ingång från tangentbordet och sparar den i en fil. Det är kapabel att gömma sig tills det behövs, framväxande bara när knappar trycks in. Den inspelade filen / log snabbt nås genom att dubbelklicka på en Ikonen. Den inspelade filen håller också reda på när och var tangenttryckningar har skrivit (webbplatser och programnamn.) Nedladdningsstorleken är liten; mindre än 1/2 en megabyte eftersom den bara har grundläggande funktioner. En mer avancerad logger är tillgänglig för en avgift.

faktiska keylogger

Faktisk keylogger är en dator Aktivitetskontroll. Den har möjlighet att inaktivera systemet tangenttryckningar som "shift" och "utrymme", vilket gör det lättare att läsa knapptryckning text. Informationen är krypterad att avskräcka hackare och kan skyddas med ett lösenord som förhindrar andra från att visa loggarna. Keyloggers är spionprogram men Faktisk Key Logger hävdar att antivirusprogram inte kommer att upptäcka det.

Quick Keylogger

Quick Keylogger stöder alla versioner av Windows och är tillgänglig med en nedladdning av mindre än 1 MB. Quick Keylogger skryter med att "man aldrig vet Quick Keylogger fungerar på datorn om du inte är administratör som installerade det." Det är fortfarande osynlig och är förmodligen oidentifierbart även till avancerade professionella datoranvändare. Det registrerar e-postmeddelanden, chat och flera användarkonton. Ställ in den till automatisk start varje gång datorn startas och det kommer att börja övervaka omedelbart. Quick Keylogger är gratis att testa i sju dagar.