XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Har en High Power trådlöst modem arbeta med en Apple Macintosh?


Buffalo Technologys High Power trådlösa routrar och modem kan arbeta med Apple Macintosh-datorer, men du måste ta några extra steg, eftersom de inte innehåller installationsprogrammet för Mac.

Installera på en Windows-dator

Din High Power router kommer med installationsprogram som bara fungerar på Microsoft Windows. Du kan bifoga routern till en Windows-dator och köra installationsprogrammet för att ställa in lösenord och andra parametrar. När detta är gjort kan du sedan koppla routern från Windows-maskin och ansluta den till din Mac.

Installera på din Mac med Windows

Macintosh-datorer som byggts sedan 2006 kan köra Windows-program genom program som Boot Camp, Crossover och Parallels Desktop. Du behöver ett licensierat exemplar av Windows om du använder Boot Camp eller Parallels Desktop. Anslut High Power routern till datorn, sätt i installationsskivan och kör High Power installationsprogrammet i Windows på din Mac.

överväganden

Om du ställer in High Power routern på en Windows-dator och sedan ansluta den till din Mac, kommer du inte att kunna felsöka problem eller ändra det trådlösa nätverket lösenord och andra parametrar från din Mac. Du kommer att behöva återansluta routern till Windows-maskin för att göra några justeringar.