XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Apples Facetime är en chat-applikation för Apple-datorer, iPhone, iPad och iPod touch-enheter som gör att användare av dessa enheter till videochatt med användare av andra Apple-enheter. Skype, å andra sidan, är en budbärare som inte är specifik för någon datorns operativsystem. Även om det är möjligt att använda Skype på Apple-datorer, är det varken möjligt eller nödvändigt att använda Facetime i samband med Skype.

Facetime Krav

Om du vill använda Facetime, du och den enskilde som du vill ansluta måste båda vara att använda Apple-enheter. Dessutom får alla parter som önskar för det andra se en live video feed ansiktet måste använda en enhet med en fungerande webbkamera. Om du inte behöver den andra personen att se dig, är det möjligt att göra en enbart röst Facetime-samtal till honom, även om du kan se honom om hans dator har en fungerande webbkamera.

Facetime för iOS-enheter

Det är möjligt att använda Facetime för att ringa samtal med anordningar anställa iOS operativsystem, såsom iPhone, iPad och iPod touch. Om du försöker att ringa en annan iOS-enhet användare via Facetime med hjälp av iPhone, måste du ansluta till en närliggande Wi-Fi-anslutning. Från och med oktober 2011, är det inte möjligt att göra en Facetime samtal till en annan användare samtidigt är ansluten till Internet via en mobildataabonnemang.

Lägga Facetime kontakter i Skype

Eftersom Skype och Facetime är separata program, är det inte möjligt att göra en Facetime video eller röstsamtal via Skype. Ett sätt att använda Skype för att kommunicera med Facetime kontakter är att lägga dem till din Skype kontaktlista. För att göra detta, välj "Lägg till kontakt" och skriv in personens namn, e-postadress eller Skype användarnamn.

Skype videochatt på iOS-enheter

Det är också möjligt att använda Skype för att ringa videosamtal på vissa iOS-enheter - nämligen iPad, Telefon 4 och 4s, och fjärde genere och senare iPod Touch-enheter. Om enheten har en framsidan kamera och den senaste versionen av Skype, är det möjligt att ringa videosamtal med hjälp av det och till skillnad från med Facetime, behöver du inte vara ansluten till Wi-Fi när du gör ett videosamtal med hjälp av iPhone. Om enheten inte har en framsidan kamera, kan du fortfarande ta emot videosamtal via Skype på en iOS-enhet.