XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

HP OmniBook 6100 Funktioner


Hewlett-Packard skapade Omnibook 6100 bärbar dator med affärsanvändaren i åtanke. OmniBook 6100 erbjuder en kombination av design och prestanda. Kan högupplösta grafik, Internet surfning och multimedia anslutningsportar kan Omnibook användas för affärer eller nöje.

CPU och RAM

HP OmniBook 6100 är utrustad med en Pentium III-M centralenhet, eller CPU. Denna CPU har 512 kilobyte nivå 2-cache. Denna nivå 2-cache används av CPU: n för att minska den tid det tar för att få åtkomst till datorns minne. Klockan hastigheter av Pentium III-M är drygt 1,13 gigahertz. Den levereras fabriksinstallerade med 256 megabyte RAM-minne, eller RAM. OmniBook 6100 är kapabel att expanderas till 1 gigabyte RAM-minne.

Grafik

OmniBook 6100 innehåller ett ATI Radeon-grafikkort. Denna processor är en typ AGP 4X grafikkort. Grafikkortet har 16 megabyte dedikerat RAM inbyggt i det. Detta innebär att kortet inte behöver dra minnesanvändning från 256 megabyte RAM-minne som datorn har installerats, utan har en egen inbyggd. Detta möjliggör snabbare rendering av bilder och en skarp skärm. Displayen är kapabel att 16,7 miljoner färger och en upplösning på 1400 pixlar med 1050 pixlar.

hårddiskar

Hårddisken lagring av Omnibook är 30 gigabyte. Denna interna hårddisken är den plats där alla dina filer och program lagras. Också installerat i den bärbara datorn är en CD / DVD-enhet. Denna enhet är i stånd att läsa CD-skivor i hastigheter upp till 8X och läsa DVD-skivor med en hastighet på 1X. Också funnit är en enhet för att läsa och skriva 3,5 tums disketter.

anslutnings portar

Det finns en mängd anslutningsmöjligheter funktioner på Omnibook 6100. Även utrustad med en inbyggd tangentbord och pekplatta mus, det finns portar för anslutning av en extern desktop-stil tangentbord och mus, om så önskas. En extern skärm eller projektor kan anslutas via den seriella porten. För Internet och nätverksanslutning, har den bärbara datorn ett 56k internt modem och en Ethernet-nätverksport. En parallellport är tillgänglig för anslutning till äldre stil skrivare. Det finns två 1,1 USB-portar för anslutning annan kringutrustning.