XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

HP har en rad av USB-minnen för att hjälpa både företagare och vanliga konsumenter lagra data och flytta runt. Även om var och en av HP: s flash-enheter finns i olika kapaciteter, fungerar varje USB-enhet i grunden på samma sätt. Om du bara har köpt en HP USB flash-enhet för första gången lära sig att använda det är ganska lätt.

Ansluta Flash Drive

Anslut flash-enheten till den dator som du vill använda den. Ansluta flash-enhet är lika enkelt som att ansluta den till USB-porten på datorn. Alla HP USB-minnen är "plug and play", vilket innebär att du inte behöver ladda ner någon mjukvara eller göra något utöver det vanliga för att få dem att fungera. Klicka på ikonen för flash-enheten på skrivbordet (en borde ha dykt upp när du har anslutit flashminnet i) för att få tillgång till enheten. Om en ikon inte visas för enheten, gå till menyn "Den här datorn" på datorn eller "Finder" menyn på din Mac för att hitta enheten. Driv bör märkas något som börjar med "HP"; du kan namnge det något lättare för dig att komma ihåg, till exempel "Mollys USB Drive", genom att högerklicka på namnet på enheten, ta bort det nuvarande namnet och skriva in ett nytt.

Lägga till data

Dra och släpp filer du vill kopiera till USB-flashminnet på ikonen för enheten. Medan du är ansluten kan du även välja att spara filer direkt till enheten precis som du vill spara filer traditionellt till datorn. När du sparar en ny fil, välj din USB-enhet från de tillgängliga alternativen.

Ta bort data

Ta bort filer som du inte längre vill ha från din USB-minne genom att högerklicka på filnamnet och välja "Ta bort". Om du använder en Mac och har inte möjlighet att högerklicka kan du ta bort filer genom att dra och släppa dem från din USB flash-enhet i papperskorgen kan på skrivbordet.

Ta bort din disk

Tala om för din dator som du vill ta bort din HP USB-minne innan du fysiskt bort enheten från datorn. För att göra det på en dator, högerklicka på ikonen för enheten och välj "Ta bort" för att på ett säkert sätt ta bort enheten. På en Mac, dra ikonen för enheten i papperskorgen för att säkert ta bort den. Om du drar ut USB-minne utan att tala om för din dator först, du riskerar att skada enheten och förlora data.