XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Verktygsfält kan vara en hjälp, praktisk del av din Internet webbupplevelse. De kan också vara otymplig och jobbig, ta upp värdefullt utrymme på bildskärmen. De kan vara full av ikoner som du aldrig använder och även ikoner som du kan inte identifiera. I många fall är det enda du kan göra med en besvärlig verktygsfält för att ta bort det från datorn. Men detta kan inte vara ett praktiskt alternativ om verktygsfältet har även en eller två ikoner som du använder regelbundet. Internet Explorer har hittat ett sätt att ta itu med verktygsfältet problemet genom att låta dig anpassa sin verktygsfältet. Du kan släppa, lägga till och flytta ikonerna i verktygsfältet i Internet Explorer som du väljer, vilket gör det till något som du faktiskt kan använda och njuta av.

Instruktioner

Makeover ditt verktygsfält som passar dig

1 Öppna Internet Explorer på skrivbordet på din dator. Om det inte redan är installerat, gå till Microsofts webbplats för att ladda ner den senaste versionen (se Resurser nedan).

2 Använd musen för att högerklicka på verktygsfältet i Internet Explorer.

3 Klicka på "skräddarsy".

4 Utnyttja listan till vänster för att hitta knapparna i verktygsfältet du vill lägga till verktygsfältet. Klicka på en knapp som du vill lägga till, klicka sedan på "Lägg till".

5 Bli av med oönskade knappar i verktygsfältet genom att gå till listan till höger. Klicka på en knapp som du vill ta bort i verktygsfältet och klicka sedan på "Ta bort."

6 Flytta verktygsknappar runt genom att klicka på "Flytta upp" och "Flytta ned." Detta gör att du kan placera dina verktygsknapparna där du vill ha dem i verktygsfältet.

7 Ändra teckenstorleken i verktygsfältet genom att klicka på ikonen Alternativ "och sedan välja" Små ikoner "eller" Stora ikoner ".

8 Ge etiketter på verktygsknapparna, flytta dem eller ta bort dem. Klicka på "Textalternativ" och använd sedan rullgardinsmenyn för att välja om du vill att knapparna i verktygsfältet för att ha textetiketter, där du vill att dessa etiketter placerade eller besluta att inte ha några etiketter för dina knappar alls.

9 Klicka på "Close" när du är klar med alla ändringar.

Tips

  • Få mer hjälp med hur du anpassar verktygsfältet i Internet Explorer genom att gå till Internet Explorer frågor sida (se Resurser nedan).
  • Internet Explorer 7 kommer att köras på datorer med Windows XP, Vista eller Server 2003 med en 233 MHz-processor eller högre.
  • Internet Explorer kommer inte med anti-virus program. Eftersom virus frodas på nätet och du vill skydda din dator, inköp av programvara för att upptäcka och eliminera dem är en smart sak att göra.
  • Anpassa ditt verktygsfält, som beskrivs i denna guide, sker med hjälp av Internet Explorer version 7. Om du kör en tidigare version, kan du behöva uppgradera din webbläsare.