XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

När du har formaterat hårddisken, är det extremt svårt att återställa filer från denna enhet. Omformatering av en enhet raderar mer information än att helt enkelt flytta filer till papperskorgen, så det bästa alternativet är att återställa filer från den senaste säkerhetskopian. Om en säkerhetskopia är tillgänglig, kan du kunna använda diskverktyg eller drive-återvinning programvara för att återställa dina data.

Instruktioner

1 Anslut formateras Macintosh till nätverket. Öppna Time Machine inställningspanelen i Systeminställningar (från Dock eller Apple-menyn) och klicka på "Välj Disk" -knappen. Om du har säkerhetskopiera enheten automatiskt bör Time Machine backup visas här. Välj enheten och ange sedan Time Machine från ikonen Dock, eller från Time Machine-symbolen i menyraden. Välj filerna i användarkontot, klicka sedan på knappen "Återställ".

2 Kontrollera backup diskar som skapats med andra program för säkerhetskopiering, för antingen en säkerhetskopia av filerna i ditt användarkonto eller för en borttagen mappen Användare på den översta nivån på din hårddisk. Du kommer att ha mappen en borttagen användare om du har raderat kontot manuellt innan du formaterade disken. Om filerna finns i mappen vanliga användare genom att dra dem i ditt nya användarkonto. Om du har en borttagen användare mapp, dubbelklicka på ikonen för ditt konto, sedan dra dessa filer till din nya användare mapp.

3 Kontakta Apples tekniska support eller en tredje part mjukvaruföretag för förslag på hur att återställa filer från en formaterad hårddisk. Om du är av garantin, kan du få gratis support på en Genius Bar på någon Apple Store. I september 2010, dataräddning verktyg inkluderar Sub Rosa Softwares FileSalvage, Prosoft Data Rescue 3 och Alsoft s Diskwarrior; kontakta dessa företag direkt innan du köper deras programvara för att avgöra om deras senaste versionerna kan hjälpa i din situation. Tredjepartsdisk återvinning företag som DriveSavers eller DiskDoctors kan ha möjlighet att återställa dina data om detta program inte kan göra det.