XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Expanderande trådlös uppkoppling kan åstadkommas med hjälp av en 802.11n certifierad trådlös router. Wireless-N-routrar erbjuda ett bredare utbud för den trådlösa signalen, så datorer och bärbara datorer längre bort från routern kan ansluta till det trådlösa nätverket. Wireless-N-routrar kan också stödja snabbare uppkopplingshastigheter. 802.11n är den senaste och snabbaste trådlösa nätverk certifiering. Om du funderar på att utöka din trådlöst bredband, är en Wireless-N router rätt väg att gå.

Instruktioner

1 Anslut en Ethernet-kabel från nätverksporten på bredbandsmodemet till huvudnätverksport på routern. Anslut sedan en annan Ethernet-kabel från en av de ytterligare nätverksportar på routern till nätverksporten på din dator eller laptop.

2 Öppna webbläsaren på din dator eller laptop, och skriv in webbadressen för den specifika router du använder. Denna URL kommer att vara i den trådlösa routern instruktionsbok. Varje varumärke kommer att ha en annan webbadress du kommer att behöva besöka för att ställa in den trådlösa routern.

3 Skriv in användarnamn och lösenord för routern setup. Detta kommer också att finnas i den trådlösa routern instruktionsbok.

4 Ändra det trådlösa nätverksnamn eller SSID, för dig router. Du kan namnge det vad du vill. Detta är hur du kommer att kunna berätta vilka nätverk är din i listan som visas när du klickar på "nätverkssignal" ikonen i systemfältet i aktivitetsfältet.

5 Ställ in en WEP-nyckel eller en WPA-nyckel genom att klicka på fliken säkerhet. Detta för att skydda ditt nätverk, så inte vem som helst kan ansluta sig.

6 Ändra användarnamn och lösenord du använder för att få tillgång till din trådlösa router inställningar genom att klicka på fliken Administration.

7 Koppla bort Ethernet-kabeln ansluter din bärbara dator till din router och klicka på "trådlösa signalen" -ikonen i systemfältet i aktivitetsfältet. Hitta ditt nätverk i listan över tillgängliga nätverk, och klicka på den. Klicka på "Anslut" för att ansluta till det trådlösa nätverket. Du kan bli ombedd att ange din WEP eller WPA-nyckel.