XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Färga sidfot i din webbplats för att dra läsarens uppmärksamhet till botten av sidan. Sidfoten är en idealisk plats att placera länkar till icke-innehåll på webbplatsen som ytterligare förbättrar läsarens förståelse eller uppskattning av vad du har på din webbplats. Lägga färg till sidfoten ökar chanserna att läsarna kommer att se det och dra nytta av den kompletterande information som du placerar där.

Instruktioner

1 Logga in på din webbplats värd. Välj "style.css" och välj "Öppna" för att öppna webbplatsens CSS, eller CSS, som styr hur alla sidor på sajten utseende.

2 Rulla ned till botten av format och mata in följande kod:

sidfot {background: #fff; padding: 0 0; border-top: 1px; border-bottom: 1px; fast #bbd;} footer a {color: red;} footer a: hover {färg: orange; }

3 Byt koden med värderingar och färgnamn enligt dina önskemål. Input tre- eller sexsiffrigt hex färgkoder bakom "bakgrund" och "fasta" element för att ändra färgerna på huvudet bakgrund och kanter, respektive. Ingångsfärgnamn eller hex kodvärden bakom "färg" element i de två sista raderna att ändra färgerna på länkar i rubrikerna och färgen de visas när du håller musen över dem, respektive.

4 Spara CSS-filen. Öppna sidan i ett nytt fönster för att visa ändringarna i sidfoten.