XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur att förlänga trådlös täckning


Flera faktorer kan försämra kvaliteten på en trådlös nätverkssignal. Frågor som placeringen av den trådlösa routern eller positionen för en antenn kan göra en stor skillnad i hur stark signalen är till en dator. I idealfallet bör routern alltid sänder den bästa möjliga signal till datorn. Detta möjliggör snabbare nätverkshastigheter och färre tappade signaler.

Instruktioner

1 Placera den trådlösa routern från väggar och från golvet. Väggar skapar hinder för den trådlösa signalen, försvaga dess styrka till datorn. Att sätta den trådlösa routern i de mest centrala läge är möjligt kommer att ge bästa siktlinje mellan router och dator, vilket ökar signalstyrkan.

2 Experimentera med olika kanalinställningar för routern. Trådlösa routrar kan ställas in på någon av 11 kanaler att sända den trådlösa signalen. Försöker en annan kanal kan ge bättre resultat beroende på vilken typ av elektroniska störningar förekommer på den trådlösa platsen.

3 Ladda ner den senaste firmware för routern och drivrutiner för den trådlösa adaptern. Som tillverkar göra förbättringar enhet firmware och drivrutiner, är signalstyrkan ofta förbättras.

4 Ta bort potentiella källor till signalstörningar. Andra trådlösa objekt, inklusive trådlösa telefoner, kan försämra signalkvaliteten för ett trådlöst nätverk. Använda telefoner och andra trådlösa enheter som arbetar på 900 MHz eller 5,8 GHz frekvenser kommer att ta bort risken för störningar.