XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur att koppla upp 5,1 Logitech högtalare till en Sound Blaster


Upphakning 5.1 Logitech högtalare till en Sound Blaster ljudkort är mycket enkel eftersom båda produkterna är tillverkade av avancerade datorljud tillverkare. Den exakta processen kan variera från modell till modell så alltid läsa manualen innan du påbörjar någon installation. 5.1-högtalare har en centerhögtalare, vänster och höger, höger bak och vänster och subwoofer. 5.1 högtalare är i första hand avsedd för användning hemmabio och ge användaren ett surroundkänsla.

Instruktioner

1 Leta reda på Sound Blaster ljudkort på baksidan av datorn. Det finns sju 3.5mm hamnar på de flesta Sound Blaster-kort. Den blå porten är för mikrofon / linje i. Den gröna, ljusblå, orange och svart är för högtalare. den grå en är för en A / V-mottagare. Den sista porten är för Minidisc eller spelkonsoler.

2 Koppla in kablarna från Logitech styrenheten till Sound Blaster-kortet. Alla kablar från Logitech systemet kommer att färgkodade också. Anslut uttagen i sina matchande färg hamnar på ljudkortet. Till exempel plug grönt med grönt, orange med orange. Tillverkarna har utformat sina system på detta sätt för enkel installation.

3 Öppna Sound Blaster kontrollpanelen på datorn. Detta bör placeras i "Startmenyn", "Program", "Sound Blaster". Ställ in ljudinställningar till 5,1. Systemet har installerats och konfigurerats. Spela upp en ljud- eller videofil på datorn och slå på högtalarsystemet Logitech för att kontrollera om den har konfigurerats. Alternativt kommer Sound Blaster kontrollpanelen har en "test Speaker" alternativ som kan utföra samma uppgift.