XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Medan MSN Messenger ses som den mest populära "chat" klientprogramvara som finns, finns det ett antal olika klienter som man kan använda för att skicka meddelanden med vänner, familj och affärsbekanta. Om du vill visa en annan person en konversation som du hade på MSN, kan du överföra chatten loggar över till den andra kunden, och har det visade det sig att chat software. Denna process är enkel att göra och kan fyllas i på bara några minuter.

Instruktioner

1 Öppna upp budbärare fönster MSN som innehåller de meddelanden som du vill överföra.

2 Klicka på "File" alternativet i det övre vänstra hörnet av verktygsfältet. Rulla nedåt i listfältet tills du hittar "Spara som". Vänsterklicka på den med musen.

3 Välj en plats där du vill spara meddelandeloggen. Ge filen ett namn och välj "Spara" -knappen på nedre högra hörnet av fönstret.

4 Öppna mappen som innehåller din chattloggen. Dubbelklicka på den sparar chattloggfilen med den vänstra knappen på musen. Detta kommer att öppna upp chattloggen i programmet "Anteckningar"

5 Håll ner vänster musknapp och dra markören över texten i chattloggen som du vill överföra till den andra chattklient. När texten är markerad, tryck på "Ctrl + C" på tangentbordet för att kopiera texten.

6 Öppna upp chattskärm i andra chattklient. Klicka på textrutan längst ner i fönstret och tryck på "Ctrl + V." Detta kommer att överföra texten från MSN chat till den andra kunden.