XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Vid rengöring inkorgen i Gmail du har tre alternativ. Du kan ta bort e-postmeddelanden som inte är viktigt om du är säker på att du inte kommer att behöva dem igen. Du kan också arkivera meddelanden som du kan behöva i framtiden men inte vill belamra inkorgen. Slutligen, kan du märka meddelanden för att ta bort dem från inkorgen och placera dem under en märkt mapp för enkel åtkomst i framtiden.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto och klicka på "Inkorgen" för att visa de första 50 e-postmeddelanden i inkorgen.

2 Markera kryssrutan till vänster om alla e-postmeddelanden i inkorgen som du vill ta bort. Klicka på knappen "äldre", formaterad som ett vinkelbeslag, högst upp i inkorgen för att se äldre meddelanden i inkorgen.

3 Klicka på "Delete" -knappen, formaterad som en papperskorg, för att flytta oönskade e-post till "Trash" mappen. Gmail raderar automatiskt dessa meddelanden efter 30 dagar

4 Markera kryssrutan till vänster om alla e-postmeddelanden i inkorgen som du vill arkivera.

5 Klicka på "Arkiv" -knappen - formaterad som ett arkivskåp låda med en nedåt pil på det - för att flytta de valda e-post till "Alla mail" etikett. Gå till dessa meddelanden genom att klicka på "Alla mail" etikett på vänster på Gmail-sidan.

6 Markera kryssrutan till vänster om alla e-postmeddelanden i inkorgen som du vill märka.

7 Klicka på "Label" -knappen - formaterad som en etikett tag --- och klicka sedan på "Skapa ny" från listan med alternativ.

8 Ange ett namn på etiketten, till exempel "fakturor" och klicka sedan på "Skapa" -knappen.

9 Klicka på "Flytta till" knappen till vänster om knappen "Etiketter" och sedan klicka på namnet på den etikett som du tilldelas de utvalda e-post. Gmail flyttar meddelanden från inkorgen till den valda etiketten, som är tillgänglig från vänster på Gmail-skärmen.

Tips

  • För att radera, arkiv eller märka flera e-postmeddelanden i inkorgen utan att manuellt bläddra igenom varje meddelande, använd sökrutan högst upp på sidan. Använd "in: inbox" operatören att begränsa sökningen till e-postmeddelanden i bara inkorgen. Till exempel, för att se alla e-postmeddelanden i inkorgen från Amazon, använd sökord "in: inbox från: amazon.com" (. Utan citattecken) Klicka på "Välj" -knappen och välj sedan "All" för att välja alla meddelanden innan du väljer "Ta bort", "Arkiv" eller etikett. "