XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Datorns prestanda kan försämras med tiden, på grund av filfragmentering, installerade program, datoranvändning och andra frågor. Utföra vanliga underhållsuppgifter på datorn kan bromsa eller stoppa prestanda bilden och Windows ger många olika verktyg för att rensa upp ditt operativsystem. Du bör se en betydande prestandaökning om det är första gången du har försökt att rensa upp problem med Windows.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och gå till "Alla program". Klicka på "Tillbehör" och "System Tools." Klicka på "Diskrensning". Välj den hårddisk som operativsystemet är installerat på, typiskt C :. Klicka på "OK." Gå igenom listan över filer som kan tas bort. Du kan kontrollera något i denna lista, men några av de viktigaste alternativen är "Nedladdade programfiler," "Temporary Internet Files och tillfälliga filer" och "Papperskorgen". Klicka på "OK." Detta verktyg raderar automatiskt filer för dig.

2 Återgå till avsnittet "Systemverktyg" i "Alla program" och klicka på "Diskdefragmenteraren". Välj ditt operativsystem hårddisk. Klicka på "Analysera Disk." Verktyget informerar dig om du ska defragmentera hårddisken. Klicka på "Defragmentera skiva" för att börja. Diskdefragmenteraren minskar mängden fysiskt utrymme mellan filer på datorn, påskynda dataåtkomst priser.

3 Klicka på "Start" och skriv "System Configuration" i sökfältet. Klicka på matchande resultat. Systemkonfiguration kan du styra många olika alternativ på din dator. Noterbart kan du styra huruvida program startar automatiskt när du startar datorn. Om du har för många program som körs på en gång, lider datorns prestanda. Klicka på "Start" -fliken. Avmarkera alla program som du inte vill körs när datorn startas. Klicka på "Apply" och "OK".

4 Klicka på "Start" och "Kontrollpanelen." Klicka på "Program" och sedan välja "Program och funktioner" i. Avinstallera alla program i listan som du inte längre använder eller behöver.