XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur att reparera moderkortet en Evo N1000c Laptop


Evo N1000c, en bärbar dator tillverkad av Compaq, har en Intel Pentium 4-processor. Det finns tre olika versioner av Evo N1000c, vilka var och en består av olika specifikationer i termer av minne och hårddisk. Liksom alla computing-teknik, kan moderkortet i Evo N1000c bli fel någon gång. Det är viktigt att förstå att reparera eventuella laptop moderkort kräver omfattande teknisk kunskap. Av denna anledning är det alltid bästa praxis för att hitta en officiell HP Service & Support leverantör för att åtgärda de problem som du upplever med moderkortet.

Instruktioner

1 Besök den officiella HP "Partner Locator" hemsida (se Resurser).

2 Fyll i formuläret. I "Hitta en partner för" -fältet, välj "Service & Support Provider" alternativet. I "Välj en produktkategori," välja "Bärbara Datorer"; för "Välj en produktfamilj," välj "EVO" alternativ; och i "Välj en produkt" -fältet, välj "EVO bärbara datorer." Ange dina kontaktuppgifter och klicka på "Sök" knappen med musen. En lista med sökresultat visas.

3 Välj ett supportcenter och kalla dem för att se till att de är i stånd att reparera moderkort i Evo N1000c laptop. Telefonnumret finns i sökresultaten.

4 Besök supportcentret. När du har bekräftat att de är i stånd att lösa problemet, ta din Evo N1000c bärbara dator till supportcentret. Inom sökresultaten, det finns en kolumn med rubriken "Karta"; Använd kartan för att hitta platsen.