XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Windows 7 och Vista operativsystem inkluderar Windows Media Center, ett program som syftar till att du kan titta på och spela in TV-program via datorn, titta på filmer och skapa mediebiblioteken för dina foton och musik. Programmet hjälper dig också strömma innehåll direkt till TV: n om du har en förlängare, såsom Microsoft Xbox 360 eller en annan trådlös konsolenheten. Aktivera och ställa in Windows Media Center är ett användarvänligt process och tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Klicka på logotypen knappen Windows. Välj "Alla program" och klicka på "Windows Media Center."

2 Klicka på "Fortsätt" på välkomstsidan. Klicka på "Express" för att aktivera Windows Media Center med rekommenderade inställningar. Annars, klicka på "Anpassad".

3 Klicka på "Nästa" på "Windows Media Center Setup" efter att ha klickat "Custom". Välj "Ja" eller "Nej" på begäran ber dig att gå med i Microsoft "Customer Experience Improvement Program." Klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Ja" på "Få ut mesta möjliga från Windows Media Center" skärm. Detta gör att Windows Media Center för att med jämna mellanrum ansluta till Internet för att uppdatera inställningar, till exempel TV-program tablåer, omslag för album och DVD-skivor och musik och filminformation. Klicka på "Nästa". Klicka på "Nästa" på "Required Components har upprättats" skärm.

5 Klicka på "Optimera hur Windows Media Center ser ut på min skärm" på "Extra Setup". Klicka på "Nästa". Följ instruktionerna på skärmen för att låta Windows hjälper dig att konfigurera din skärm för Windows Media Center. Klicka på "Finish" för att återgå till "Extra Setup". Upprepa processen för "Ställ in mina högtalare" och "ställa in min mediabibliotek" för att låta Windows Media Center testa dina högtalare och konfigurera din musik, bilder och mediemappar.

6 Klicka på "Jag är färdig" när återvände till "Valfri inställning". Klicka på "Nästa". På "du är klar!" skärm, klicka på "Finish" för att börja använda Windows Media Center.

Tips

  • Du kan återgå till "Custom" inställningsalternativ vid ett senare tillfälle - om du vill hoppa över de här alternativen inledningsvis - genom att välja "Uppgifter" från huvud Windows Media Center startskärmen, gå in avsnittet "Inställningar" och klicka på "Allmän."