XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Avataren är en animerad bild som ska representera dig i den virtuella världen Second Life, och naturligtvis du vill se din bästa. Lyckligtvis, nästan alla funktioner i figuren - är föränderlig - från sitt ansikte till sin kropp till sina kläder.

Instruktioner

1 Börja Second Life genom att skapa ett konto på hemsidan (se Resurser nedan). Klicka på "Gå" länken.

2 Välj en avatar, ge den andra begärda informationen och klicka på "Download". Second Life ikon visas på skrivbordet.

3 Läs om att utforma avatarer och förändra deras utseenden från riktlinjer som ges på platsen, särskilt video tutorial "Hur du ändrar ditt utseende" (se Resurser nedan).

4 Ange Second Life genom ikonen och gå till "Anslut". Du kommer att se din avatar tillsammans med andra promenader i en virtuell miljö.

5 Högerklicka på avatar; en cirkel med val i den visas. Klicka på "Utseende". En närbild av din avatar kommer att visas, liksom ett rutnät med alternativ.

6 Studera nätet. Notera de många områden som du kan ändra. Dessa inkluderar kropp, ansikte och kläder.

7 Välj "Face" och titta på alternativen, som omfattar "ögon", "Ögonbryn" och "näsa". Du kan börja med en del av kroppen eller ansiktet. Till att börja med avatar ögon, klicka på "Eyes".

8 Titta på den serie av lådor och skala linje under var och en. Använd musen för att placera skala indikator; det första valet är ögon storlek, mellan "Beady" och "Anime."

9 Använd musen för att flytta indikatorn över procentskala. Zero är mycket små ögon och 100 är mycket stor. När du flyttar musen, kommer ändringarna att visas på bilden till höger. Hålla justera tills du är nöjd.

10 Gör på samma sätt med de andra aspekter som anges för ögonen, till exempel hur långt ifrån varandra de är, hur vidöppna, om hörnen vända uppåt eller nedåt. Varje sådan egenskap kan ändras genom att flytta skala indikator. Glöm inte att spara efter varje ändring.

11 Gör samma sak med resten av avatar ansikte, sedan flytta till andra delar av utseendet, såsom huvud, kropp, ben och kläder. Det finns många alternativ för var och en.

Tips

  • Din behöver inte börja med ansiktsdrag. Du kan börja var som helst du vill, den grundläggande metoden är densamma.