XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Bara om alla Microsoft Windows-versioner kan du ändra din skrivbordsunderlägg med hjälp av kontrollpanelen. Du kan dock inte automatisera denna åtgärd med hjälp av en kommandofil eftersom Windows inte erbjuder en kommandotolk kommando för att ändra skrivbordsbakgrunden. Ladda ner någon av de tre kommandoradsverktyg och genomföra dem i dina batch skript för att ändra skrivbordsbakgrund till en bild av ditt val snabbt.

Instruktioner

1 Använd "Set Bakgrund" för att ändra skrivbordsunderlägg från kommandoraden. Den levereras med alternativ där du kan kakel, center eller sträcka tapeten. Set Wallpaper kommer också med en kommandorad switch som tar bort den befintliga skrivbordsunderlägg.

2 Använd "Wallpaper Changer Command Line Utility" som ett alternativ till att ändra skrivbordsbakgrund. Wallpaper Changer kommandorad verktyg har en mycket liten filstorlek på 6 kb och kan automatiskt konvertera andra filformat till önskat bitmappsformat efter att ha angett vilken bild du vill ha som bakgrund.

3 Använd "Command Line Wallpaper Changer Portable" om du önskar extra alternativ för att ändra bakgrundsbild. Command Line Bakgrund Changer Portable stöder dra JPG och BMP-filer till programmet i tillägg till standard kommandoradsflaggor att ställa in bakgrundsbild.