XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Smarta chips hänvisar till litet chip insatt i toner eller bläckpatroner. Den lilla chipet kan ta del av den mängd bläck som används upp av skrivaren och varnar om du en påfyllning behövas. De flesta skrivare redan har dessa marker installerade när du köper en ny. Det kan dock finnas tillfällen då chipet inte avgöra exakt bläcknivån i patronen. Du måste återställa den smarta chip för att skrivaren att erkänna bläck kvar i skrivaren.

Instruktioner

manuell återställning

1 Stäng av skrivaren genom att trycka på strömbrytaren.

2 Slå på skrivaren igen och tryck på "Klar" eller "Go" knappen samt "Return" knappen tillsammans.

3 Vänta tills LED-lampan blinkar på skrivaren, och en anmälan om "Print Registrering" eller "Utför självtest" visas på skärmen på din skrivare.

4 Välj "Underhåll Page Count" eller "Underhåll Count" i listan över tillgängliga alternativ, och tryck på "Reset" -knappen för att helt återställa din smarta chip.

5 Tryck på "Return" knappen för att göra det möjligt för skrivaren att gå tillbaka till sina normala inställningar.

Med användning av en Chip Tter

6 Ta ut bläckpatronen ur skrivaren och torka den med en pappershandduk.

7 Leta koppar noder som finns på baksidan av patronen. Det är där du kommer att fästa din smarta chip resetter. Kläm fast tter på patron rygg noder.

8 Tryck på spåntter knappen som finns på toppen av enheten och hålla den i minst 5 sekunder. Vänta tills LED-lampan på tter att slå på för att beteckna att den smarta chip har återställts.