XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

AVG Antivirus har en aktivitetsfältet som installerar en snabbknapp funktion i Firefox eller Internet Explorer webbläsare. Funktionen gör det möjligt att öppna antivirusprogram från webbläsaren och konfigurera inställningar för webbplatser och nedladdade filer. Att ta bort programmet, måste du avinstallera det från Kontrollpanelen i Windows. Verktygsfältet är en add-on som visar sig i kontrollpanelen, så att ta bort verktygsfältet lämnar huvud programvara intakt.

Instruktioner

1 Klicka på Windows "Start" och välj "Kontrollpanelen." Klicka på "Program" i listan avsnittet. I det här avsnittet, klicka på länken "avinstallationsprogrammet". Om du kör Windows XP, dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program" -ikonen. Huvud Uninstaller verktyget öppnas.

2 Klicka på "AVG Toolbar" -ikonen i listan över program och klicka på "Avinstallera". Program är listade i alfabetisk ordning, så ikonen AVG verktygsfältet högst upp i listan.

3 Klicka på "Ja" för att bekräfta att du vill ta bort programmet. Ett fönster öppnas, som hjälper dig att ta bort programvaran. Klicka på "Next" i det första fönstret.

4 Ta bort markeringen bredvid "Förbättra min Internet skydd med AVG Security Toolbar." Klicka på "Nästa". Det här alternativet tar bort aktivitetsfältet men lämnar huvudprogrammet intakt. Klicka på "Finish" för att slutföra ändringarna i programmet.