XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Oavsett om du vill förkunna att ditt barn är en hederdeltagare på hennes förskola, visa sitt stöd för en välgörenhet, hålla dina klotter på skåp eller har nya handels bete för stickerbook sessioner med en vän, göra egna utskrivbara klistermärken på din hemdator. Med hjälp av en av ett par av datorprogram, kan du göra utskrivbara klistermärken med bara ett par snabba klick och så lite eller så mycket konstdesign som du föredrar. Gör klistermärken av dina klotter eller fotografier eller förlita sig på datorprogrammet samling av clip art att fylla ditt skåp dörr eller kontorsvägg.

Instruktioner

med Paint

1 Öppna Paint, dra ner "Bild" -menyn och klicka på "Egenskaper." Ställ din favorit klistermärke storlek, såsom 3 inches med 10 inches för en bildekal, och klicka på "OK".

2 Klicka på "Text" verktyg, som ser ut som en "A" på "Verktyg" paletten och välj ett teckensnitt. Klicka på den vita rymden och skriv ord för klistermärke.

3 Klicka på "Paintbrush" verktyg, välj rundborsthuvudet under det och en färg färg från "Color Picker" längst ned på skärmen. Rita mönster på dekalen som en kedja eller tassavtryck.

4 (Valfritt) Klicka på "Airbrush" verktyg, som ser ut som en spray paint kan välja den stora virvel huvudet under den och en ny färg färg. Klicka runt det vita utrymmet av klistermärken för att lägga till en glittrig, glittrig look.

Använda Photoshop

5 Skapa klistermärken i Photoshop genom att öppna programmet, klicka på "File" och klicka på "Ny". Filnamnet "MyStickers" och ställa in önskade klistermärke dimensioner, såsom 4 inches med 4 inches. Dra ner menyn "Mode" och välj "CMYK-färg." Klicka på "White" under avsnittet "Innehåll" och klicka på "OK" -knappen.

6 Öppna en annan fil, en av ett foto av ditt husdjur, dina vänner eller något annat att använda märket. När bilden öppnas i arbetsytan i Photoshop, klicka på "Lasso" verktyg på "Verktyg" paletten på vänster sida av skärmen. Rita en kontur runt den del av bilden som ska användas för klistermärken. När blinkande linjer visas genom att trycka på "Ctrl" och "C" på tangentbordet för att kopiera markeringen.

7 Klicka tillbaka till "MyStickers" rutan och tryck på "Ctrl" och "V" för att klistra in bilden. Om det pastor i större än dekalen, dra ner menyn "Redigera", klicka på "Transform", klicka på "Skala" och förminska bilden i storlek på lådan.

8 (Tillval) Ge sticker en färgad bakgrund genom att klicka på "Paint Bucket" verktyg på "Verktyg" paletten. Dubbelklicka på den översta vänstra ruta i "Färgväljaren", som är de två överlappande färgade rutor nedanför. Välj en bakgrundsfärg, klicka på "OK" och klicka i det vita utrymmet i "MyStickers" låda, som fylls med färg.

med användning av Publisher

9 Öppna Publisher och klicka på "Blank publicering." Detta ger dig en vanlig 8,5-by-11-tums sida av papper. För att göra mindre klistermärken, dra ner menyn "Arkiv", klicka på "Utskriftsformat" på "Custom" och ange önskade dimensioner, och klicka sedan på "OK".

10 Dra ner "Infoga" -menyn, klicka på "Bild" och klicka på "Clip Art". Dra ner "Sök i" menyn och kolla alla rutorna. Dra ner "Resultaten ska vara" -menyn och kontrollera "Clip Art" för serieliknande klistermärken, "Fotografier" realistiska klistermärken eller båda. Skriv in ett ord eller en fras, till exempel "poker", "ölburk" eller "katt" i "Sök efter" rutan och klicka på "Go".

11 Bläddra igenom resultaten; dubbelklicka på en bild för att den ska visas på etiketten arbetsytan. Om den öppnas för stor eller liten, ta ett hörn och dra eller krympa det på plats som föredras.

Skriva ut klistermärken

12 Slå på skrivaren och belastning i klistermärke papper. Se till att inte överbelasta eller störa pappersfacket.

13 Dra ner "Arkiv" -menyn i programmet du använder för att göra klistermärken och klicka på "Skriv ut". När "Skriv ut" öppnas väljer du skrivaren från de tillgängliga alternativen.

14 Knuffa "Antal kopior" eller "kopior" rutan upp till det antal sidor av klistermärken som ska skrivas ut och klicka på "Skriv ut" för att skriva ut etiketterna.