XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Det finns en känsla av sympati upplevt när du tittar på en mugg skott. Detta kan vara relaterat till den styva uppträdande, vanlig bakgrund eller trasslat upp håret. Trots detta, tusentals människor rusning för att hitta populära mug shots på nätet. Under sympati måste ligga en vriden nöje i att se någon annans sorgliga öde. Ändå, hur skulle det kännas att se ditt eget ansikte i en mugg skott?

Instruktioner

Steg

1 Ta en fullt huvud skott av dig själv och en annan med huvudet vänt åt vänster. Försök att hålla huvudet på samma nivå som den första bilden.

2 Ladda de två bilderna till datorn och spara dem i "Bilder" mappen ligger under "Mina dokument".

3 Gå till Big Huge Labs registreringssidan anges i avsnittet resurser nedan. Klicka på "Okej, registrera mig!" Eller klicka på "Anslut med Facebook" om du har ett Facebook-konto. (Sign-up krävs för att använda online fotoredigering)

4 Navigera till Big Huge Labs Mosaic Maker (länk visas nedan under resurser) och klicka på den första rutan, med titeln "Välj Foto." Leta upp huvudet sköt bilden.

5 Dubbelklicka på den och klicka på "Överför". När överföringen är klar, kommer du att se en förhandsgranskning av bilden. Klicka på "Bläddra" och upprepa detta steg för den andra bilden.

6 Dubbelklicka på första bilden och välj den andra rutan, märkt "Välj bild." Dubbelklicka den andra bilden.

7 Ändra följande alternativ enligt följande: Rader = 1; Ett utrymme mellan bilder = 0 pixlar. Lämna de andra alternativen på standard.

8 Rulla ner och klicka på knappen "Skapa".

Tips

  • Försök att stå framför en vanlig bakgrunden medan knäppa bilderna för att göra mer realistiska.
  • Sänk upplösningen på kameran för att minska filstorleken på bilden. Du kanske inte kan ladda upp ditt foto om det är för stort.