XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Oavsett om du fångat den perfekta främmande landskapet på din senaste semester eller gillar verkligen hur bakgrunden på porträtt visade sig använda bakgrunden på dina favoritbilder om och om igen med några nedskärningar i Adobe Photoshop. Istället för att låta en bakgrund tjänar bara en gång i ett foto, extrahera den och göra den tillgänglig för andra projekt. Med några få klick i Photoshop har du en bakgrund redo att placeras i andra bilder eller konstverk.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop, klicka på "File" och klicka på "Öppna". Navigera till bilden med bakgrunden att extrahera och dubbelklicka på filnamnet så bakgrunden öppnas i Photoshop.

2 Dra ner menyn "Visa" och klicka på "Passa på skärmen" så bilden är maximerad och du kan se hela bilden på arbetsytan.

3 Klicka på "Lasso" verktyg på "Verktyg" paletten och rita en kontur runt motivet i förgrunden av bilden, cirklande något som inte bör vara en del av bakgrunden.

4 Högerklicka på blinkande streckade linjerna som omger huvudmotivet i bilden och klicka på "Välj Omvänd."

5 Högerklicka igen och välj "Layer via Klipp ut."

6 Dra ner menyn "Window" och klicka på "Lager" för att öppna "Lager" paletten. Märker att du har två skikt: bottenskiktet titeln Bakgrund (en Photoshop sikt, vilket betyder inte att det är lagret med din bakgrund på det) med förgrunds ämne och ett skikt 1 med bara bakgrunden extraheras och förgrunds klipp ut.

7 Högerklicka på den understa lagret i paletten titeln bakgrund, välj "Ta bort lager" och klicka på "Ja." Skiktet försvinner, vilket innebär att endast Layer 1, som har den extraherade bakgrunden.

8 Klicka på menyn "Arkiv" och klicka på "Spara som". Skriv in ett nytt namn för bilden; inte spara den på toppen av den ursprungliga om du vill komma åt den fullständiga versionen av bilden igen.