XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur får jag HDMI Audio to Work på My ATI 4800-serien grafikkort?


ATI 4800 grafikkort kan du ta in signalen för högupplösta enheter. Detta inkluderar HD-kabel / satellitmottagare, TV-apparater och även nästa generations spel enheter. Ett av de sätt du kan ansluta utrustningen till grafikkortet är via HDMI-kabel. HDMI-kabeln ger både HD-ljud och bildsignal i en enda kabel. Men innan du börjar ansluta dina HD-enheter, måste du se till att ATI 4800 fungerar.

Instruktioner

1 Installera drivrutinerna för ATI 4800 på din dator. Utan förare, kommer datorn inte känner igen HD-signal från kortet. Sätt i installations CD med drivrutiner, sedan vänta på att installationsguiden för att ladda på skärmen. Följ anvisningarna tills installationen är klar.

2 Anslut en HD-skärm till datorn. Utan en HD-skärm, är det meningslöst att ha ett grafikkort som stöder HD. Bruksanvisningen för bildskärmen anger vad definitionen av bildskärmen är.

3 Anslut HDMI-kabeln direkt till HDMI-porten på ATI 4800 grafikkort. Försäkra kabeln är ordentligt isatt. Om kabeln är lös, kan du uppleva bild- och ljudproblem.

4 Sätt i den andra änden av HDMI-kabeln till HDMI-porten på den enhet som du vill skicka signalen.

5 Slå på den anslutna enheten och starta programmet som medföljde ATI 4800 grafikkort. Nu kan du visa innehållet i HD-enhet på datorskärmen.