XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

När du är medlem spelare i online-rollspel, "Runescape" du låsa upp flera funktioner och färdigheter som inte är tillgängliga för gratis spelare. Bygg skicklighet är enbart för medlemmar färdighet som kräver spelare att bygga och skräddarsy ett hus. Inuti spelaren ägda hus, kan du skapa kompetenshöjande föremål, såsom ett altare för att ladda bön och en obelisk att ladda kallar. Spelet erbjuder många alternativ för att anpassa den inre och utsidan av ditt hem, däribland att ändra väggar och golv stil trä och sten. Fyra sten designer är tillgängliga för ditt hus, var och en kräver en annan konstruktion nivå.

Instruktioner

1 Träna din Konstruktion till nivå 10.

2 Res till en bank och ta ut 5000 guld.

3 Res till en fastighetsmäklare som ligger i västra Falador, nordöstra Varrock, nordost Seers "Village eller centrala Ardougne.

4 Prata med mäklaren och klicka på "Kan du inreda mitt hus tack?"

5 Klicka på "Basic Stone" från listan över alternativ som visas på skärmen. Din karaktär betalar mäklaren 5000 guld och han redecorates ditt hus till en ljusgrå sten exteriör med trägolv.

Tips

  • Vitkalkade sten kräver nivå 20 Konstruktion och 7500 guld. Fancy sten kräver nivå 50 Konstruktioner och 25.000 mynt. Zenevivia mörk sten kräver att du för att slutföra "Love Story" quest.