XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur får sidor i en sidfot på en avhandling tema


Avhandlingen tema är ett ramverk för Wordpress bloggar, vilket möjliggör stor flexibilitet i design genom att placera många designmöjligheter i ett användarvänligt kontrollpanelen. Avhandlingen använder också ett system med "krokar" som gör det möjligt för ännu mer flexibel design.

Ofta en webbplats kan innehålla länkar i sin sidfot, bottenarean av en webbsida, till sidor som en sekretesspolicy eller kontaktuppgifter. Några enkla steg kan placera dessa länkar i sidfoten på en webbplats med hjälp av Thesis.

Instruktioner

1 Öppna custom_functions.php filen i en textredigerare. Den custom_functions.php filen finns på servern där din Wordpress blogg är bosatt i wp-content / themes / Thesis / anpassad mapp.

2 Längst ner på den custom_functions.php fil, lägg till följande text:

funktion add_custom_footer () {

?>

<P class = "my-footer"> Länk till startsidan: <a href="URL"> Link Text </a> </ p>

<? Php

}

add_action ( 'thesis_hook_footer', 'add_custom_footer');

3 Ersätt "URL" i koden ovan med länken till den sida du vill i sidfoten (kom ihåg att hålla citattecken), och ersätt "länktext" med texten du vill synas på sidfoten.

4 Att skapa flera sida länkar, kopiera raden:

<P class = "my-footer"> Länk till startsidan: <a href="URL"> Link Text </a> </ p>

Klistra in den omedelbart under föregående rad och ovanför linjen som säger "<? Php."

5 Spara custom_functions.php filen och överföra den till samma plats på din webbserver. Nu kan du ladda platsen i webbläsaren för att visa dina ändringar.

6 Använd HTML i custom_functions.php (om du är bekant med HTML och CSS) att ändra hur länkar visas och stil texten genom att lägga till en stil för "my-footer" klass i custom.css filen.

Tips

  • Avhandling "custom_functions.php fil kan du göra ändringar i formatet på din webbplats utan att redigera sidmallar själva.