XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

YouTube Honors ges till vissa videoklipp som rankas baserat på deras antal visningar i en viss tidsperiod. Utmärkelser ges till den mest sedda, mest diskuterade, mest svarade, topprankad och topp favorit. Leden är stämde för olika tidsramar: idag, denna vecka, denna månad och hela tiden. Att kvalificera sig för en YouTube Honor måste en video vara ordentligt laddade och placeras i en kategori.

Instruktioner

1 Logga in på ditt YouTube-konto. Klicka på ditt kontonamn i det övre högra hörnet och klicka på "Inställningar".

2 Klicka på "Profilinställningar" och välj sedan ditt nuvarande land som ligger från rullgardinsmenyn under "Land". Ett land måste väljas för att kvalificera sig för Honors.

3 Klicka på "Överför" för att publicera en video på YouTube och klicka sedan på "Ladda upp video" för att välja en video som sparats på datorn.

4 Se till att cirkeln bredvid "Public" är markerad. En video måste vara offentlig för att få en Honor, det kan inte vara en privat video. Du måste också välja att låta video betyg och svar. Under "betyg" klicka "Ja, låta detta videoklippet rankas av andra." Under "Videosvar" klicka "Ja, tillåt att videosvar läggs till automatiskt" eller "Ja, tillåt svar när jag godkänner dem."

5 Välj en kategori för din video från rullgardinsmenyn under "Kategori". Utmärkelser ges för högst rankade videor per kategori.

6 Främja din video för att få fler vyer genom att klistra in en länk till videon på din Facebook, Twitter eller andra sociala nätverk webbplats. Om videon får en Honor, kommer det automatiskt att visas på videons sida under videon.

Tips

  • Någon video som innehåller mogna eller sexuellt innehåll är inte berättigade till en Honor.