XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Photoshop är en professionell digital grafik redigeringsprogram för datorn. Du kan använda programmet för att skapa egna bilder, redigera digitala bilder och ändra digitala bilder. Photoshop verktyg kan du röra upp bilder av dig själv och andra genom att fastställa fläckar såsom rynkor på en bild. Du kan dela redigerade bilder genom e-post, sociala medier webbplatser eller forum.

Instruktioner

1 Klicka på "File" och välj "Öppna" för att välja det foto som du vill redigera.

2 Använd "Zoom" verktyg för att zooma in det område av bilden som innehåller rynkor.

3 Välj "Healing Brush" verktyget från Photoshop verktygsraden. Du kan också klicka på "J" på tangentbordet.

4 Välj en penselstorlek från rullgardins borste meny som fungerar bäst med storleken på det område du vill åtgärda. Mindre borstar kan hjälpa arbete med små detaljer medan större penslar kan du fixa större områden.

5 Håll ner "Alt" -knappen på tangentbordet och vänsterklicka med helande pensel på ett område nära rynkor. Detta kommer att välja denna del av bilden att klona. Du bör välja ett område av bilden som har en liknande färg och konsistens om möjligt.

6 Håll ner vänster musknapp och rör sig längs skrynkliga områden i bilden. Detta kommer att ersätta de rynkor med en klon av det område som du tidigare valt.

7 Klicka på "Blur Tool" från Photoshop verktygsfältet. Du kan också klicka på "R" på tangentbordet.

8 Måla med "Blur Tool" för att blanda delar av bilden du redigerade med "Healing Brush." Detta gör färgövergångar mer realistisk.

9 Upprepa stegen på några rynkor i bilden som du vill korrigera.

10 Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Spara som" för att spara en kopia av den redigerade bilden.