XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur flyttar jag musik från min iPod till iTunes?


Apples iPod har gjort det möjligt för musiklyssnare att bära runt tusentals låtar med dem hela tiden, och miljontals människor har köpt dem i deras olika iterationer. Emellertid en konsekvent klagomål bland iPod-användare är iTunes 'oförmåga att röra musik från en iPod tillbaka till en dator. Utvecklare har hört dessa klagomål.

finna Software

Eftersom iTunes inte kan slita låtar från iPod på egen hand, måste du hitta ett program som kan. Lyckligtvis finns det gott om alternativ och lätt att hitta med en snabb sökning på Internet för "iPod rippning programvara." Gärna välja någon av de många program enligt din smak. De flesta av programmen följer samma grundstruktur för hur de fungerar och hur användarna interagerar med dem. Några av de mer etablerade program är Senuti, iRip och iPodRip.

gratis studier

Det finns tyvärr inga gratis program som kan utföra funktionen för att flytta musik från en iPod till iTunes, men många av de program som finns är långa fria studier. Dra nytta av dessa provanställningar innan man beslutar om vilket program att köpa. Användare som vill flytta hela sin iPod musiksamling till sin dator kan aldrig behöver något mer än den fria rättegången, eftersom de kan flytta all musik på en gång.

Grundläggande Användarinteraktioner

Du kommer att ladda ner och installera beroende på vilket program du har valt som alla andra program på datorn. När allt är installerat och på sin rätta plats, öppna programmet och bekanta dig med dess grundläggande gränssnitt. De flesta program inkluderar ett huvudfönster som kommer att visa innehållet i en iPod som är ansluten till datorn och ett verktygspanelen upptill eller ena sidan av fönstret, vilket kommer att visa programmets grundläggande funktioner, såsom "Transfer" eller "Rip. "

preferenser

Vissa program automatiskt inställd på att överföra musik som du väljer direkt i ditt iTunes-bibliotek. Andra program måste vara välkommern lite för att detta ska ske. Kontrollera inställningar för ditt program att se till att din överförings destinationer inkluderar ditt iTunes-bibliotek. De flesta program gör detta till en enkel process.

Val och överföra

De allra flesta iPod rippning program har fördelen av att vara gles och enkel att använda. Användare göra ett urval av musik i fönstret som visar deras iPod innehåll, klicka på knappen som initierar en överföring och vänta på att överföringen är klar. Beroende på storleken av markeringen, kan denna process ta flera minuter och till och med timmar. När denna process är klar, kommer alla låtar du valt nu bor i ditt iTunes-bibliotek.