XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Windows Vista Recovery

Windows Vista är Microsofts senaste operativsystem, som kommer förinstallerade på de flesta nya tillverkade datorer och bärbara datorer. Sedan starten har Vista kommit under kontroll och kritiserats för instabilitet och vara sämre än sin föregångare, Windows XP, när det gäller användning systemresurser. Felsökning fel i Vista försvåras för användare på grund av det faktum att många PC-tillverkare inte ger Windows Vista installationsskivorna med sina datorer, (troligen för att begränsa ansvaret för piratkopiering) istället ger Windows återställnings-cd eller en återställningspartition på en hårddisk. Windows Vista återhämtning är en metod för att lösa problem inom en befintlig installation av Windows Vista genom att starta från en återställnings-CD eller partitionen och använda de verktyg withing återvinning programvara. Återhämtningen kan möjliga källor till problem, såsom felaktiga drivrutiner, som ska tas bort, och system som ska rullas tillbaka till ett tidigare datum, förmodligen innan källorna för eventuella fel har intalled.

Att göra en återställningsskiva

Många PC och bärbara leverantörer säljer datorer med Vista installerat och ger inte någon installation eller återställningsskiva alls. För dessa användare, vilket skapar en Vista återställningsskiva manuellt krävs om de vill kunna utföra återställningsprocessen i händelse av fel. Flera webbplatser värd cd-avbildningar i Windows Vista återställnings-CD, som kan laddas ner och brännas på en tom CD för att skapa en ny återställningsskivan. CD bilderna sparas som ISO-filer som kommer att kräva användaren att ladda ner en ISO bränningsprogram för att överföra den till en CD. När CD bränns, är det inte behövs om Windows Vista upplevelser fel.

Vista Recovery Versus Installation

En Windows Vista återställningsskiva möjliggör en felaktig installation av Vista som skall fastställas, och för andra program och information som lastas på hårddisken som ska sparas. Om installation av Vista förstörs kommer dock återställningsskiva inte tillåter användaren att börja om på nytt med ett nytt operativsystem som en verklig installationsskiva skulle. En installationsskivan tillåter ett operativsystem att laddas om från scratch. Om hårddisken med den ursprungliga Vista installationen skulle bryta, skulle återställnings-CD inte hålla användaren kör, men en installations-CD kan ladda fönster på en ny hårddisk, och tillåter användaren att fortsätta att använda sin dator.