XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur gör jag konvertera AVI till bildspel?


Skapa ett bildspel är ett bra sätt att visa dina bilder till familj och vänner eller för att skapa presentationer i en företagsmiljö. Men om bilderna är på en AVI video, måste du först konvertera dem till bilder innan du kan skapa ett bildspel. Detta är lätt med rätt programvara och lite övning. Du kan även bli förvånad över att din favorit grafikprogram redan kan göra det åt dig.

Instruktioner

1 Öppna din favorit grafikprogram som kommer att konvertera en video till bilder som Photoshop, After Effects, Flash, Premiere eller Camtasia.

2 Importera video och sedan exportera videon som bilder. De flesta videoredigerare kommer att exportera hela tidslinjen men andra program som Camtasia kommer bara exportera en bildruta i taget. Grafiska program som Photoshop kommer att generera bilder som videofilen importeras.

3 För andra program, ladda ner och öppna en video till Image Converter program; exempel innefattar A4 Video Convert, Advanced X Video Converter eller 123 AVI till GIF Converter 4,0.

4 Öppna AVI video och välj "Konvertera till bilder" alternativet. Fortsätt enligt anvisningarna med din programvara, kommer en del låter dig välja det område du vill konvertera, andra kommer att konvertera hela videon.

5 Skapa ett bildspel med din favorit bildspel program som min PIC Pals, Kizoa, Flash, Photoshop eller PowerPoint. Importera dina bilder och arrangera i den ordning du vill att de ska presenteras.