XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur gör jag konvertera AVI till Podcast?


En podcast är ett sätt att dela din video, ljud eller ens text med världen. Men för att kunna dela en podcast filerna måste uppfylla vissa normer och regler. Att podcast en video måste videon vara i MP4-format. Sedan måste podcast finnas på en podcast värd med ett RSS-flöde. När RSS-flöde skapas, kan fler videor laddas upp till samma foder och senare hämtas med samma foder titel.

Instruktioner

Använda din egen Hosting

1 Använda video konvertering programvara, till exempel QuickTime Pro, Videora eller Adobes Media Converter, konvertera AVI till en podcast kompatibelt format --- antingen MP4 eller M4A.

2 Välj ett namn för din podcast som kommer att skilja den från podsändningar som kan ha liknande innehåll. Skapa ett RSS-flöde för din podcast med hjälp av din valda RSS programvara.

3 Ge filmen ett namn är specifikt för den video i RSS-flöde du har ställt upp. Ladda upp filen till den URL där din RSS-flöde är värd.

4 Kontrollera att RSS-flöde fungerar genom att skriva in webbadressen och ladda ner videon.

Tips

  • Vissa kostnadsfria verktyg, såsom Google Feedburner, eller valfritt antal andra fria program, kan förenkla denna process genom att gå igenom varje steg. Många har också gratis RSS-hosting.
  • Några gratis webbverktyg finns för att konvertera video till ett format som kan användas av en iPod. Alla videoformat som kan användas av en video iPod kan användas för video podcasting.
  • Skapa ett RSS-flöde kan vara komplicerat. Om du inte är bekant med HTML-kodning och webbhotell, är det lämpligt att hitta en betald eller gratis tjänst för att bidra till att skapa ett RSS-flöde.