XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur gör jag konvertera filer till Video TS?


TS-filformatet används för att koda videodata för DVD-uppspelning. Eftersom det innehåller en MPEG-2 video codec, kan en TS-fil laddas ner och streamas precis som alla andra digital video. Men medan det är vanligt att konvertera en TS-fil till ett digitalt videoformat som MOV, MP4, AVI eller WMV, digital video är vanligtvis inte omvandlas till TS-format. Ändå iWisoft Free Video Converter, SUPER och Oxelon Media Converter är gratis video konvertering program som gör det möjligt för användare att åter format olika typer av digitala filmer som TS-filer.

Instruktioner

iWisoft Free Video Converter

1 Ladda ner och installera iWisoft Free Video Converter. Freeware kan erhållas direkt från programutvecklare webbplats.

2 Starta iWisoft Free Video Converter. Klicka på "Lägg till" ikonen och leta efter videoindatafilen i fönsterfilen för val av. Dubbelklicka på objektet för att importera den till programmet.

3 Öppna "Profil" rullgardinsmenyn. Gå till "HD-video" och välj "HD MPEG2-TS Video (* Ts)."

4 Klicka på "Start" -knappen för att starta filkonverteringen. Programmet kommer att visa TS utdatafilen plats när det framgångsrikt har genererat.

SUPER

5 Ladda ner och installera SUPER. Freeware kan erhållas direkt från programutvecklare webbplats.

6 Starta SUPER. Öppna "Välj Output Container" i rullgardinsmenyn och välj "TS (Transp) / M2TS (Bluray)"

7 Dra indatafilen video i avsnittet "DROP ett giltigt MULTIMEDIA filen här".

8 Klicka på "Koda (Active Files)" knappen för att starta filkonverteringen. Den "Smält fil Optimizer" visas. Välj "TS - Transport Stream" och klicka på "OK". En klocka ljuder med TS utdatafilen framgångsrikt har genererat. Medierna kommer att lagras på samma plats som videoindatafilen.

Oxelon Media Converter

9 Ladda ner och installera Oxelon Media Converter. Freeware kan erhållas direkt från programutvecklare webbplats.

10 Starta Oxelon Media Converter. Öppna "Mediesort" i rullgardinsmenyn och välj "MPEG2 TS (Transport Stream) (.mpg)"

11 Klicka på "Bläddra" -knappen. En "Välj mapp" visas. Rikta en besparing destination för TS utdatafilen och klicka på "OK".

12 Klicka på "Lägg till filer" -knappen och bläddra för videoindatafilen i fönsterfilen för val av. Dubbelklicka på objektet för att importera den till programmet.

13 Klicka på "Conversion" knappen för att starta filkonverteringen. Ett bekräftelsemeddelande visas när TS utdatafilen framgångsrikt har genererat. Medierna kommer att lagras i den riktade spar plats.

Tips

  • VideoLAN VLC är en fri mediaspelare som kan användas för att öppna och strömma TS filer.