XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Konvertera videofiler är ofta behövs om du vill öka kompatibiliteten för en fil. Adobe Flash Video (FLV) filformatet används av många video webbplatser för att strömma video och ljudinnehåll till användare. Om du vill ta emot en video på din webbplats i Flash Video-format då du kommer att behöva konvertera din video till FLV. Det finns många video konvertering verktyg som tar betalt för sina program, men i själva verket kan konvertera MP4, och många andra videoformat, till FLV gratis med ett urval av gratisprogram.

Instruktioner

SUPER

1 Ladda ner SUPER (se Resurser). Dubbelklicka på den nedladdade installationsprogrammet för att installera programmet. Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och klicka sedan på "SUPER" efter installationen är klar att starta programmet.

2 Klicka på "Välj Output Container" i rullgardinsmenyn och välj "FLV" från listan. Välj "Mediacoder" från listan kodare (Mediacoder är generellt bättre på kodnings FLV än FFmpeg).

3 Leta upp din MP4-fil för konvertering på din dator.

4 Dra och släpp filen i SUPER kö listan och klicka på "Koda (Active Files)" för att starta omvandlingsprocessen.

AutoMen

5 Ladda ner AutoMen (se Resurser). Högerklicka på den nedladdade arkivet och klicka på "Extract till mapp."

6 Dubbelklicka på den extraherade mappen och dubbelklicka på "AutoMen_beta" för att starta programmet.

7 Klicka på "Öppna" och hitta din MP4-fil för konvertering, markera den och klicka på "Öppna". Klicka på "Spara" och utse en mapp för konverterade FLV ska lagras. Klicka på "Spara".

8 Klicka på "Koda med" rullgardinsmenyerna och ställa in både "FLV."

9 Klicka på "Koda" för att börja koda FLV-filen.

Avanti

10 Hämta Avanti och FFmpeg (se Resurser). Dubbelklicka på FFmpeg nedladdning för att extrahera och dubbelklicka på Avanti nedladdningen för att börja installationen. Under Avanti installationen måste du länka till de extraherade FFmpeg mappar.

11 Dubbelklicka på ikonen Avanti att starta programmet, klicka på ikonen mappen bredvid "Source 1"

12 Leta upp din MP4-fil för konvertering, markera den och klicka på "Öppna". Klicka på "Destination" mappikonen och välja en mapp för din konverterade filen ska lagras.

13 Klicka på "Codec" i rullgardinsmenyn och välj "FLV" från listan.

14 Klicka på "Konvertera" för att börja omvandlingen av din MP4 till FLV.