XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur hitta gratis WiFi-nätverk i Europa


Vare sig det är att hålla kontakten med ditt företag eller helt enkelt hänga med familj och vänner när de reser utomlands, Internet hotspots är en handelsvara i Europa. Även skiljer sig i Internet lagstiftningen och tillgänglighet från land till land (i Italien du behöver ett pass för att ens logga in på en dator, till exempel) Här är några grundläggande strategier för att hålla dig från att bli strandsatta i den digitala världen.

Instruktioner

1 Hitta närmaste McDonalds. Även om det kan verka som den sista platsen du vill vara på en europeisk semester, den eviga konstant när det gäller trådlöst internet tillgänglighet är en McDonalds eller McCafe. Nästan alltid ger vägg uttag för att ansluta datorn, kommer en liten espresso eller munk få dig timmar av gratis Internet: integrerade när behöva boka en hel veckas boende, eller ikapp på din blogg.

2 Sök efter en lokal kafé eller bar med trådlöst internet. Dessa kan vara särskilt användbart för ett sent möte på datorn. I Europa anses det helt artigt att vårda en pint Guinness eller ett glas du vin rouge i timmar, och detta gäller för kunder på sina bärbara datorer samt. Kom dock ihåg att många lokala anläggningar kanske inte har råd de kostnader som krävs för den trådlösa routern, och det är helt bra etikett att gå in och fråga först.

3 Kontrollera ditt vandrarhem eller hotell. Även om det kan verka som en no-brainer, kommer din mest konsekventa och pålitliga källa vara varhelst du råkar vara vistas. Om platsen du bor på inte ger trådlös Internet, är chansen att receptionist kan berätta om en plats som gör det.

4 Gå över till den lokala turistbyrån under kontorstid (det vill säga, förmiddag eller eftermiddag) och fråga om de ger tillgång till Internet för turister och, om inte, där de rekommenderar för ett lokalt trådlöst hotspot. Ofta en receptionist kan föreslå en mer kreativ idé: såsom försöker lokala campus eller kyrka, eller även rekommendera utomhus områden där du kan ansluta till gratis allmän servrar.

5 Använd din intuition. Var på jakt efter en plats som tillkännager "Free WiFi" (den franska, spanska och italienska uttala det "wee-avgift"). Kolla hotell, även om du inte vistas i dem, som vissa har varit kända för att dela sina router koder till resenärer i trängande behov. Kontrollera tvättomater och museilobbygrupper. Även om de flesta tåg och busstationer kommer att hänvisa dig till en McDonalds, alltid fråga vid informations monter. Fråga och fråga igen. Om du fortfarande flitig, charmig och mycket intuitivt, kommer du att hitta din väg till flera trådlösa Internet-alternativ än du kan hantera, och spara ett stort antal euro i processen.

Tips

  • Om du inte ta med en bärbar dator eller mini-PC tillsammans med dig på dina resor, kommer du att begränsas till de många Internetkaféer finns i praktiskt taget varje europeisk stad. För de backpackers och äventyrare som reser på en budget, är det möjligt att få tillgång till gratis eller mindre kostsamma Internet. Detta innebär i allmänhet att gå till offentliga bibliotek eller bibliotek av skolor och högskolor (utan ryggsäck, naturligtvis).
  • Även våldsamma brottsstatistik är mycket lägre i Europa än i andra länder, stöld och ficktjuv priser förblir en av de vanligaste riskerna för den europeiska resenären. När du öppnar en hotspot, se till att hålla dina tillhörigheter inom räckhåll och arbetar med ryggen mot väggen när det är möjligt (som Internetkaféer är en av de mest populära fickstölder platser).